Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Ανακοίνωση του ΣΕΕΠΕΑ Δυτικής Ελλάδας: Διαδικτυακή παρουσίαση με θέμα: «Παρέμβαση σε καταστάσεις κρίσεων» για τα μέλη ΕΕΠ του συλλόγου του στις 24/4/2020 ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00.

Ανακοίνωση του ΣΕΕΠΕΑ Δυτικής Ελλάδας: Διαδικτυακή παρουσίαση για τα μέλη του με θέμα: «Παρέμβαση σε καταστάσεις κρίσεων»

Στα πλαίσια της πανδημίας του Covid-19 και σύμφωνα με τις εγκυκλίους για την εξ αποστάσεως υποστήριξη μαθητών/τριών, γονέων και εκπαιδευτικών, καλούμαστε να υποστηρίξουμε τα πολλαπλά ψυχοκοινωνικά προβλήματα που ανακύπτουν την κρίσιμη αυτή περίοδο.

Ο Σύλλογος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει παρουσίαση με θέμα «Παρέμβαση σε καταστάσεις κρίσεων» για τα μέλη ΕΕΠ του συλλόγου του στις 24/4/2020 ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00.
Ομιλητής θα είναι ο κ. Θεοδόσιος Πιλήσης, Κοινωνικός Λειτουργός στο ΕΕΕΕΚ Αχαΐας.

Όσοι επιθυμείτε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση που θα πραγματοποιηθεί μέσω Skype, να μας αποστείλετε e-mail με τα στοιχεία σας στο seepea_dellad@yahoo.gr

Σας ενημερώνουμε ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς η δυνατότητα χωρητικότητας του Skype είναι έως 50 άτομα και θα λάβετε με e-mail το σύνδεσμο για να συνδεθείτε στη παρουσίαση.

Σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα με Υγεία και καλύτερες μέρες στο μέλλον!!!
Το Δ. Σ. ΣΕΕΠΕΑ Δυτικής Ελλάδας