Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΙΜΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αθήνα, 27-2-2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΙΜΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αγαπητοί/ες συνάδελφοι,
Με μεγάλη λύπη σας ενημερώνουμε ότι έφυγε χθες από τη ζωή η εξαίρετη συνάδελφος και επί πολλά έτη πρόεδρος του Συλλόγου μας, Πόπη Γεωργίου. 
Η Πόπη υπήρξε από τους πρωτεργάτες της Ειδικής Αγωγής στη χώρα μας, την οποία υπηρέτησε ακαταπόνητα, με πείσμα, αφοσίωση και αυτοθυσία. Ακόμη και όταν η υγεία της είχε κλονιστεί, βρισκόταν πάντα στις επάλξεις, επικεφαλής στους αγώνες του Ειδικού Εκπαιδευτικού και Βοηθητικού Προσωπικού, αλλά και όλης της Ειδικής Εκπαίδευσης. Τα τελευταία χρόνια εξακολουθούσε να υπηρετεί τον κλάδο και να προσφέρει τις υπηρεσίες της, μέσα από τα διαδικτυακά «Νέα της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης». Για τη συνολική προσφορά της στο Σύλλογο, του οποίου υπήρξε συνιδρύτρια,  της είχε απονεμηθεί ο τίτλος της επίτιμης Προέδρου του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής.

Στην Ετήσια Τακτική Συνέλευση του Συλλόγου στις 26/02/20, αναγνώστηκε το τελευταίο της μήνυμα προς όλους μας, το οποίο θα αποτελεί οδικό χάρτη και έμπνευση στην πορεία μας!

Το ΔΣ του Συλλόγου μας εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την αδόκητη απώλεια της άξιας συναδέλφου, της ακαταπόνητης αγωνίστριας, της πρωτοπόρου στους αγώνες για τα δίκια του ΕΕΠ-ΕΒΠ και της Ειδικής Εκπαίδευσης!

Η εξόδιος ακολουθία της είναι την Παρασκευή 28/02 στο κοιμητήριο Νέας Σμύρνης στις 15:30.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αγαπημένη της οικογένεια....