Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


Αθήνα, 23-1-2020
Αρ.Πρωτ.:
701 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση για το έτος 2019- 20, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26-2-2020, στις 8:30 πμ., στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κωνσταντινουπολιτών, Δ. Σούτσου 46, Αθήνα 115 21 (ΜΕΤΡΟ: Αμπελόκηποι)

Πρόγραμμα Γενικής Συνέλευσης
8:30-9:30:  Εγγραφές-οικονομική τακτοποίηση
9:30 πμ   :  Έναρξη Γενικής Συνέλευσης

          Τα θέματα της Ημερήσια Διάταξης  είναι:
1. Απολογισμός Δράσης Δ.Σ.
2. Οικονομικός Απολογισμός Δ.Σ.
3. Ανάγνωση και έγκριση της Έκθεσης της Ελεγκτικής Επιτροπής για την οικονομική διαχείριση του Διοικητικού Συμβουλίου
4. Απολογισμός αιρετών ΠΥΣΕΕΠ
5. Ενημέρωση αιρετών ΚΥΣΕΕΠ
6. Έγκριση Πεπραγμένων
7. Προγραμματισμός Δράσεων 2020

Υπενθυμίζουμε ότι με την Απόφαση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Αττικής (Αρ. Πρωτ.: Φ.12/583/16.01.2020), «χορηγείται άδεια απουσίας μίας (01) ημέρας από τα καθήκοντά τους, την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020, στα μέλη του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής που εργάζονται ως Ειδικό Εκπαιδευτικό και Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό σε Σχολικές Μονάδες Ειδικής- Γενικής Αγωγής και σε ΚΕΣΥ της Αττικής, προκειμένου να λάβουν μέρος στην ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής.

Όσοι παρευρεθούν οφείλουν να προσκομίσουν βεβαίωση στην υπηρεσία τους. Όσοι δεν είναι μέλη του Συλλόγου ή δεν επιθυμούν να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση οφείλουν να βρίσκονται στην υπηρεσία τους».

Διευκρινίζουμε ότι στη Γενική Συνέλευση μπορούν να συμμετέχουν και να λάβουν βεβαίωση τα μέλη του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής, δηλαδή όσοι συνάδελφοι έχουν τακτοποιήσει ή θα τακτοποιήσουν άμεσα τις οικονομικές τους οφειλές για το 2019.

Ενημερώνουμε τα μέλη μας, ότι για τη διευκόλυνση τους και προκειμένου να αποφευχθούν τεράστιες ουρές αναμονής, η οικονομική τακτοποίηση και οι νέες εγγραφές θα γίνονται και στα Γραφεία του Συλλόγου,  Πανεπιστημίου 59 Ομόνοια, 4ος όροφος, γρ.408- 409. Θα ενημερωθείτε αναλυτικά με νέα ανακοίνωση για το ύψος της συνδρομής, καθώς και τις μέρες και ώρες προσέλευσης στα γραφεία μας. 

Το ΔΣ του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής συστήνει ανεπιφύλαχτα και προτρέπει τα μέλη του να χρησιμοποιήσουν τη δυνατότητα πληρωμής της συνδρομής τους στα γραφεία του Συλλόγου προς αποφυγή ταλαιπωρίας την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.


                                 Με εκτίμηση,