Σάββατο 20 Ιουλίου 2019

Ανακοίνωση της ΠΟΣΕΕΠΕΑ προς τους Περιφερειακούς Συλλόγους σε σχέση με την επικοινωνία και συνεργασία ως προς οργανωτικά θέματα και την καταγραφή αναγκών




ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
(Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α)
Πανεπιστημίου 59, 4ος όρ., Τ.Κ. 105 64, Αθήνα
ιστολόγιο: www.poseepea.blogspot.gr
                                                                                          
ΑΘΗΝΑ, 16/07/2019

                                                                                                              Αρ. Πρωτ.: 105

ΠΡΟΣ
·         Περιφερειακούς Συλλόγους
·         Αιρετούς ΠΥΣΕΕΠ

ΘΕΜΑ: «Ανακοίνωση της ΠΟΣΕΕΠΕΑ προς τους Περιφερειακούς Συλλόγους σε σχέση με την επικοινωνία και συνεργασία ως προς οργανωτικά θέματα και την καταγραφή αναγκών».
Αγαπητοί συνάδελφοι,
κατόπιν σύστασης του νέου Δ. Σ της ΠΟΣΕΕΠΕΑ θα θέλαμε να σας δηλώσουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στις προσπάθειες που καταβάλλετε.
Θα θέλαμε επίσης οι θέσεις, οι προτάσεις, οι αποφάσεις σας καθώς και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα μέλη στην Περιφέρειά σας να αποτελούν  για τη ΠΟΣΕΕΠΕΑ τον οδηγό μιας συλλογικής προσπάθειας και μιας εποικοδομητικής συνεργασίας.
Ο Μιχάλης Βολκίδης έχει οριστεί στο νέο Δ.Σ. Οργανωτικός Γραμματέας και σύμφωνα με το καταστατικό: «Εισηγείται στο Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. για οργανωτικά θέματα επικοινωνίας με τους συλλόγους και υλοποιεί σχετικές αποφάσεις του Δ.Σ.», ως εκ τούτου θα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία μαζί σας.
Λόγω της επικείμενης συνάντησης μας με την νέα ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας θα θέλαμε να διαβιβάσετε το αίτημά μας  στους Αιρετούς του ΠΥΣΕΕΠ για καταγραφή των πραγματικών αναγκών σε θέσεις ΕΕΠ- ΕΒΠ και την κάλυψη αυτών.
Συγκεκριμένα θα θέλαμε να μας ενημερώσετε για τον αριθμό των λειτουργικών κενών και αναγκών των σχολικών μονάδων και των ΚΕΣΥ σε θέσεις ΕΕΠ ΕΒΠ στην Περιφέρειά σας και τον αριθμό των αναπληρωτών που τοποθετήθηκαν τις προηγούμενες τρεις σχολικές χρονιές (αν είναι εφικτό) ανά κλάδο και ανά πρόγραμμα. Επίσης θεωρούμε πολύ σημαντικές τις προτάσεις των Αιρετών και του ΔΣ κάθε Περιφερειακού συλλόγου  για τη στελέχωση των ΣΜΕΑΕ και των ΚΕΣΥ καθώς την κάλυψη των αιτημάτων  της υποστήριξης από ΕΕΠ ΕΒΠ στα σχολεία γενικής εκπαίδευσης.   

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και σας υποσχόμαστε ότι θα είμαστε συνοδοιπόροι προκειμένου να ακουστεί η φωνή και η ανάγκη κάθε Περιφερειακού Συλλόγου.