Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ (ΠΥΣΕΕΠ και ΚΥΣΕΕΠ): του Αρβανίτη Δημήτρη -Αιρετού ΠΥΣΕΕΠ Αττικής

Eπειδή αρκετοί συνάδελφοι δεν γνωρίζουν παρακαλώ λάβετε υπ όψη σας τα παρακάτω:
Στις εκλογές για τα υπηρεσιακά συμβούλια του ΕΕΠ και ΕΒΠ στις 7 Νοέμβρη, ψηφίζουν όλοι οι εργαζόμενοι μόνιμοι και αναπληρωτές ΕΕΠ και ΕΒΠ που απασχολούνται στις ΣΜΕΑΕ , τα ΚΕΔΔΥ, τις ΕΔΕΑΥ, τα ΕΠΑΛ, στα Ολοήμερα και σε προγραμματα υποστήριξης (Μάτι) και στην υποδοχή προσφύγων, όπως και την Γενική Εκπαίδευση (ΕΒΠ ή Σχολικοί Νοσηλευτές). Δεν χρειάζεται να είστε μέλη των συλλόγων ούτε θα χρειαστεί να πληρώσετε κάτι. Συμμετέχετε με βάση τις καταστάσεις των κατά τόπους ΠΔΕ με την επίδειξη της ταυτότητας σας. Κάθε ΠΔΕ έχει αποστείλει ήδη στα σχολεία ΣΜΕΑΕ και Γενικής και στα ΚΕΔΔΥ την ενημέρωση για τον τόπο και τον χρόνο των εκλογών. Ζητήστε ενημέρωση από τους Διευθυντές σας. Έχουν υποχρέωση να σας ενημερώσουν!
Δικαιούστε όλοι να απουσιάσετε από την υπηρεσία σας με την υποχρέωση να προσκομίσετε βεβαίωση ότι συμετείχατε στις εκλογές που θα σας χορηγηθεί από την εφορευτική επιτροπή αμέσως αφού ψηφίσετε. Οι εκλογές πραγματοποιούνται από το πρωί έως τη δύση του ήλιου και μπορείτε να ψηφίσετε όποια ώρα σας βολεύει. Η παρουσία του μαθητή που υποστηρίζετε στην Γενική είναι ευθύνη του σχολείου και είστε καλυμμένοι για την απουσία σας!


Αρβανίτης Δημήτρης -Αιρετός ΠΥΣΕΕΠ Αττικής