Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π. ΚΑΙ Ε.Β.Π. ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΔΙΑ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ»

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
(Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α)
Πανεπιστημίου 59, 4ος όρ., Τ.Κ. 105 64, Αθήνα, 
τηλ.: 6972056448
ιστολόγιο: www.poseepea.blogspot.gr
                                                                                                                                                                                                        ΠΡΟΣ
                          -Τους Περιφερειακούς Συλλόγους και τα μέλη τους
                                                                                                           
                   ΑΘΗΝΑ, 31/10/2018
                                                                             Αρ. Πρωτ.: 182

ΘΕΜΑ: «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π. ΚΑΙ Ε.Β.Π. ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΔΙΑ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ»

Η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. με την παρούσα ανακοίνωσή της ενημερώνει τους Περιφερειακούς Συλλόγους και τα μέλη της ότι κατόπιν επικοινωνίας της με υπηρεσιακούς παράγοντες του Υ.Π.Π.Ε.Θ. και την διαχειριστική αρχή των προγραμμάτων ΕΣΠΑ, λάβαμε την ενημέρωση ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σχετικά με την αποζημίωση της ημέρας των εκλογών.
Συγκεκριμένα τονίστηκε ότι με βάση την νομοθεσία, όσοι ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα, δεν είναι υποχρεωμένοι να παρευρίσκονται στον χώρο εργασίας τους και βεβαίως θα πρέπει να παραλάβουν από την εφορευτική επιτροπή τη σχετική βεβαίωση.
Για τους συναδέλφους που θα ψηφίσουν δια αλληλογραφίας ισχύει η απόφαση των Περιφερειακών Διευθύνσεων που ορίζει ότι την ημέρα των εκλογών τα σχολεία και τα Κ.Ε.Δ.Δ.Υ. θα παραμείνουν κλειστά.
Παρόλα αυτά ως Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ζητάμε από τις εφορευτικές επιτροπές να κοινοποιήσουν σε όλες τις διευθύνσεις εκπαίδευσης τους πίνακες των ψηφισάντων από τους οποίους προκύπτει ότι οι συνάδελφοι άσκησαν το εκλογικό τους καθήκον.
Με αυτό τον τρόπο η ημέρα της 7ης Νοεμβρίου θα υπολογιστεί κανονικά στη μισθοδοσία του μηνός Νοεμβρίου για τους αναπληρωτές Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. που επιθυμούν να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία.
Τέλος, κρίνεται αναγκαίο οι συνάδερφοι να αναγράφουν ευκρινώς στη θέση του αποστολέα το ονοματεπώνυμό τους στο μεγάλο άσπρο φάκελο που θα αποστείλουν ταχυδρομικά στις κατά τόπους εφορευτικές επιτροπές.

                                            Με εκτίμηση