Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΑΙΡΕΤΗΣ Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΑΔΑΜΙΔΟΥ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 7ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ


Αποτέλεσμα εικόνας για ανακοινωση

Συνάδελφοι ΕΕΠ και ΕΒΠ, μόνιμοι και αναπληρωτές,
Στις 7 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιούνται οι εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων μας στα υπηρεσιακά μας συμβούλια ΠΥΣΕΕΠ και ΚΥΣΕΕΠ, θεσμών ιδιαίτερα σημαντικών για τη ρύθμιση των εργασιακών μας θεμάτων. 
Ο αιρετός εκπρόσωπος καλείται να διασφαλίσει τα δικαιώματα των μελών ΕΕΠ και ΕΒΠ μέσα στα υπηρεσιακά συμβούλια και να προσπαθεί ΠΑΝΤΑ για το καλύτερο ΟΛΩΝ των κλάδων μας ΕΕΠ και ΕΒΠ, μονίμων και αναπληρωτών, αποτελώντας το μάτι και το αυτί καθενός από εμάς.
Χάρη στη δική σας ψήφο απέκτησα εμπειρία και γνώση και υπηρέτησα με σεβασμό όλους τους κλάδους ΕΕΠ και ΕΒΠ ως αιρετή εκπρόσωπος στο ΚΥΣΕΕΠ στο Υπουργείο Παιδείας (Ιανουάριος 2013- Δεκέμβριος 2014) και στο ΠΥΣΕΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας ( Ιανουάριος 2015- Δεκέμβριος 2016, Ιανουάριος 2017 έως σήμερα) προσπαθώντας πάντα για το καλύτερο όλων μας. 
Στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου του 2018 ζητώ την ψήφο σας για να μας εκπροσωπήσω στο ΠΥΣΕΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας, όπου και θα είμαι υποψήφια.
Εύχομαι ολόψυχα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε όλους τους συναδέλφους υποψηφίους στο ΚΥΣΕΕΠ και στα ΠΥΣΕΕΠ της χώρας, συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία και εύρυθμη διεξαγωγή των εκλογών
Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους μας

Συναδελφικά,
Χριστίνα Αδαμίδου
Υποψ. Δρ. MSc Λογοθεραπεύτρια
ΠΕ21 – Λογοθεραπευτών Α’ ΚΕΔΔΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ