Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΟΥΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΩΣ ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΙΡΕΤΟΥ Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. ΚΟΥ ΒΟΥΓΙΑ


Το Α.Σ.Ε.Π. ούτε σήμερα μας έδωσε συγκεκριμένη ημερομηνία ανακοίνωσης των αποφάσεών του επί των Ενστάσεων για τους Προσωρινούς Πίνακες των υποψηφίων Αναπληρωτών Ε.Β.Π.
Ας ελπίσουμε πως την ερχόμενη εβδομάδα θα έχουμε νεώτερα μιας κι ο χρόνος περνάει και φυσικά εγείρονται ανησυχίες για το αν και κατά πόσον θα είμαστε έτοιμοι με Οριστικούς Πίνακες υποψηφίων Αναπληρωτών Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. περί τα τέλη Αυγούστου, ώστε να προχωρήσει απρόσκοπτα η πρόσληψή τους(ένα ποσοστό 80 με 90%) με την έναρξη του σχολικού έτους 2018-19, όπως συνέβη πέρσι.

Επίσης να υπενθυμίσω πως το Α.Σ.Ε.Π. επισημαίνει -http://www.asep.gr/webcenter/content/conn/ucmserver/path/Enterprise%20Libraries/asep/tutorials/%CE%95%CE%93%CE%A7%CE%95%CE%99%CE%A1%CE%99%CE%94%CE%99%CE%9F%20%CE%97%CE%9B%20%CE%95%CE%9D%CE%A3%CE%A4%CE%91%CE%A3%CE%97%CE%A3%20%CE%95%CE%9A%CE%A0%CE%91%CE%99%CE%94%CE%95%CE%A5%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%A9%CE%9D.pdf?lve- πως δεν είναι απαραίτητο να επισυνάπτουν οι αναπληρωτές που καταθέτουν ένσταση,  δικαιολογητικά* τα οποία έχουν ήδη καταθέσει στις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (Α/θμιες, Β/θμιες και Π.Δ.Ε.).

 Τέλος, σύμφωνα με τις προβλέψεις στις σχετικές Εγκυκλίους  Πρόσληψης Αναπληρωτών  του Υπουργείου:" Μετά το πέρας της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων δεν είναι επιτρεπτή η τροποποίηση στοιχείων /πεδίων του εκπαιδευτικού που αποτελούν κριτήρια κατάταξης ή και πρόσληψής του, κατά τις κείμενες διατάξεις, και σχετικά δικαιολογητικά δεν γίνονται δεκτά".

Βασίλης Βούγιας

*Δικαιολογητικά: στην ενότητα αυτή παρέχεται η δυνατότητα να επισυνάψετε και σχετικά με την ένσταση έγγραφα/δικαιολογητικά σε ευανάγνωστη μορφή (οι αποδεκτοί τύποι των επισυναπτόμενων αρχείων είναι pdf, jpg, jpeg, tif, ενώ, το μέγεθός τους δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 2 Mb ανά αρχείο). Σε περίπτωση που το αρχείο το οποίο θέλετε να επισυνάψετε είναι σε μορφή κειμένου (τύπου doc ή docx), πρέπει να το μετατρέψετε σε αρχείο τύπου pdf. Είναι πιθανό ο επεξεργαστής κειμένου που χρησιμοποιείτε, να σας παρέχει τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε απευθείας το κείμενό σας σε μορφή pdf, μέσω της επιλογής «Αποθήκευσης ως» και επιλογή τύπου αρχείου «pdf».