Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠ.Ε.Π.Θ. (ΣΥΠΥΥΠ): ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΥΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠ.Ε.Π.Θ.   (ΣΥΠΥΥΠ)
ΕΔΡΑ: Λ. Κηφισίας  16,

Αμπελόκηποι- Αθήνα  115-26
site: www.sypyp.gr  e-mail: sypyyp@gmail.com
Τηλ. 2131316384 ΦΑΞ: 210-3442203

                          Αθήνα  24/07/2018

                               Προς:
                              -Μέλη μας


ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ

Συναδέλφισσες-φοι,
Σας καλούμε εκτάκτως να εκφράσετε την συμπαράστασή σας έμπρακτα στις οικογένειες των πληγέντων από τις καταστροφικές πυρκαγιές στον Νομό Αττικής, προσφέροντας αίμα. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή ας συνεισφέρουμε όλοι με αυτόν τον τρόπο. Σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, το καλοκαίρι είναι μία εποχή με μειωμένα αποθέματα αίματος και οι εγκαυματίες έχουν ανάγκη αυτό και τα παράγωγά του.
Μπορούμε να προσφέρουμε αίμα σε όλες τις περιοχές της χώρας, επιλέγοντας την πλησιέστερη Νοσοκομειακή Υπηρεσία Αιμοδοσίας. Για τους συνάδελφους της Αττικής, σας ενημερώνουμε ότι με σχετική του ανακοίνωση το ΕΚΕΑ πληροφορεί ότι τα εξής Νοσοκομεία της Αττικής: «Γ.Ν.Α.», «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ», «Γ.Ν. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ», «ΘΡΙΑΣΙΟ» και «Γ.Ν. Η ΕΛΠΙΣ», θα λειτουργήσουν οι υπηρεσίες της αιμοδοσίας με διευρυμένο ωράριο,  9:00π.μ. – 20:00μ.μ.
Σας υπενθυμίζουμε ότι ο Σύλλογός μας έχει τον πιστοποιημένο αριθμό μητρώου αιμοδοσίας (14439) στο όνομα του Συλλόγου (Σ.Υ.Π.Υ.Υ.Π.), τoν οποίο πρέπει να αναφέρετε πριν την αιμοδοσία. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε με την έφορο του Συλλόγου, κ. Μαρινίδη (6944661613).  
Συνάδελφοι, ας δείξουμε την αλληλεγγύη μας στους συμπολίτες μας, δωρίζοντας αυτό το πολύτιμο αγαθό και τώρα αλλά και στην προγραμματισμένη Εθελοντική Αιμοδοσία που πραγματοποιείται την Τετάρτη 1 & Πέμπτη 2 Αυγούστου στο Μετρό Συντάγματος.

   Για το Δ.Σ. του ΣΥΠΥΥΠ
              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ   
ΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΝΩΝΤΑΣ                             ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ