Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

10-10-16. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΡΕΤΟΥ ΤΟΥ Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ κου Β.ΒΟΥΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΕΕΠ ΚΑΙ ΠΕ25

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ Ε.Ε.Π. ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ(ΠΕ25) ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

Στη σημερινή συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. Στερεάς Ελλάδας έγινε η κατανομή 11 θέσεων Σχολικών Νοσηλευτών(ΠΕ25)*.
 7 θέσεων(από τις 28 +3 συνολικά για Ε.Ε.Π.) σε Ειδικά Σχολεία της Περιφέρειας και 4 θέσεων σε Γενικά Σχολεία(Συνοδοί μαθητών). 
Αυτή την ώρα ειδοποιούνται οι συνάδελφοι να δηλώσουν προτιμήσεις.
Επίσης έγινε προεργασία για την τοποθέτηση των υπολοίπων κλάδων Ε.Ε.Π. σε Ειδικά Σχολεία, αλλά και σε ΚΕ.Δ.Δ.Υ./Ε.Δ.Ε.Α.Υ. της Περιφέρειας.
Υπενθυμίζουμε πως αυτή τη στιγμή στην Π.Δ.Ε. Στερεάς Ελλάδας βρίσκονται 28 πιστώσεις για πρόσληψη αναπληρωτών Ε.Ε.Π. σε Ειδικά Σχολεία(οι 7 πήγαν ήδη σε Σχολικούς Νοσηλευτές -ΠΕ25) και 3 ακόμα που αναμένονται σύντομα, όπως και οι 2 πιστώσεις για Ε.Β.Π. σε Ειδικά Σχολεία.
Επίσης έχουμε 15 πιστώσεις για πρόσληψη αναπληρωτών Ε.Ε.Π.(Κοινωνικοί Λειτουργοί-ΠΕ30 και Ψυχολόγοι –ΠΕ23) σε Ε.Δ.Ε.Α.Υ. και 14 Ε.Ε.Π. για ΚΕ.Δ.Δ.Υ.
 Αναμένουμε βεβαίως, σύντομα επίσης και την κατανομή και των 400+ πιστώσεων, από άλλο Πρόγραμμα ΕΣΠΑ, για πρόσληψη αναπληρωτών Ε.Ε.Π. σε Ε.Δ.Ε.Α.Υ./ΚΕ.Δ.Δ.Υ., οι οποίες θα καλύψουν και τον τωρινό μονό αριθμό πιστώσεων αναπληρωτών για πρόσληψη σε Ε.Δ.Ε.Α.Υ., ο οποίος μονός αριθμός προέκυψε από την αναγκαιότητα του Προγράμματος ΕΣΠΑ, το οποίο ως Πρόγραμμα στελέχωσης, κατά βάση, των Ε.Δ.Ε.Α.Υ. έχει ως προαπαιτούμενο οι πιστώσεις για τις Ε.Δ.Ε.Α.Υ. να είναι περισσότερες από τις των ΚΕ.Δ.Δ.Υ. έστω και κατά μία(1).
Τέλος, ακόμα αναμένουμε την κύρωση των Οριστικών Πινάκων Ε.Ε.Π. από το ΑΣΕΠ.

*ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ 11 ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ(ΠΕ25) ΕΔΩ

Βασίλης Βούγιας
10/10/2016

  ΠΗΓΗ: ΣΕΕΠΕΑ ΣΤΕΛΛΑ