Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ Ν.ΛΑΚΩΝΙΑΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ FORUM


Δελτίο τύπου Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας: Πρόσκληση κοινωνικών επιστημόνων και επιστημόνων υγείας για την προετοιμασία επιστημονικού forum.

 
Το Δ.Σ. του Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας προσκαλεί όλους τους κοινωνικούς επιστήμονες και επιστήμονες υγείας να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την έναρξη συναντήσεων προετοιμασίας ενός επιστημονικού forum, το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της 3ης Δεκέμβρη, με θέματα της ειδικοτητάς τους, μαθησιακών δυσκολιών, συμπεριφορικών θεμάτων, αυτιστικού φάσματος καθώς και όποιας άλλης θεματικής ενότητας κριθεί απαραίτητη από τις ομάδες εργασίας που θα δημιουργηθούν. Η έναρξη αυτής της συνεργασίας ευελπιστούμε να αποκτήσει διάρκεια και να οδηγήσει στην πραγματοποίηση σειράς επιστημονικών forum. Σας καλούμε το συντομότερο δυνατό να δηλώσετε την πρόθεσή σας να συμμετέχετε στην δράση αυτή, με την αποστολή ενός ηλεκτρονικού μηνύματος στη διεύθυνση alexandrakistakis@gmail.com με τα στοιχεία επικοινωνίας σας.