Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.


Αγαπητοί συνάδελφοι, 
σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω δύο θέματα: 

 
1) ΕΝΑΡΞΗ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π. ΚΑΙ Ε.Β.Π.  ΑΠΟ ΤΟ Α.Σ.Ε.Π.


Σύμφωνα με πληροφόρηση από παράγοντες του υπουργείου, πράγματι ξεκίνησε σήμερα η εξέταση των ενστάσεων των υποψήφιων αναπληρωτών από το Α.Σ.Ε.Π.,  με επιβεβαιωμένη την προτεραιότητα στις ενστάσεις μελών του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού, και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η εξέταση των ενστάσεων μελών του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού.

Η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. εξακολουθεί να βρίσκεται σε σταθερή επικοινωνία με το υπουργείο ασκώντας πιέσεις με στόχο την ταχύτερη δυνατή ολοκλήρωση των διαδικασιών στα πλαίσια των δεδομένων αυστηρών πρωτοκόλλων που τηρούνται από το Α.Σ.Ε.Π.




2) ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.


Σας ενημερώνουμε ότι το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας θα συνεδριάσει τη Δευτέρα 19-09-2016 και ώρα 15:00 στα γραφεία της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. (Πανεπιστημίου 59, 7ος όροφος) με θεματολογία που αφορά στο συνολικό σχεδιασμό των δράσεων για τη φετινή σχολική χρονιά.

Το συγκεκριμένο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας θα συνεδριάσει με διευρυμένη σύνθεση, με τη συμμετοχή των αιρετών του Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. και του Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. Αττικής, οι οποίοι κλήθηκαν να συμμετάσχουν.