Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΙΡΕΤΟΥ ΤΟΥ ΚΥΣΕΕΠ κου Δ.ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ
 Αθήνα 20/09/2016
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί Συνάδελφοι
Στις 2 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για τα υπηρεσιακά μας συμβούλια, ΠΥΣΕΕΠ και ΚΥΣΕΕΠ.
Οι υποψηφιότητες θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι την Κυριακή 25  Σεπτεμβρίου στους οικείους συνδικαλιστικούς φορείς, οι οποίοι με την σειρά τους στις 26 ημέρα Δευτέρα θα πρέπει να υποβάλουν τις υποψηφιότητες, για μεν τα ΠΥΣΕΕΠ  οι Περιφερειακοί Σύλλογοι στους Περιφερειακούς Διευθυντές , για δε το ΚΥΣΕΕΠ, η ΠΟΣΕΕΠΕΑ στον Γενικό Γραμματέα του ΥΠΠΕΘ.
Από την πλευρά μου θέλω να τονίσω ότι μέχρι τώρα, πλην λίγων εξαιρέσεων,  τα μέλη του ΕΕΠ συμμετείχαν σε ένα Ενιαίο ψηφοδέλτιο, τόσο για τα ΠΥΣΕΕΠ όσο και για το ΚΥΣΕΕΠ,  ανοιχτό σε όλους τους συναδέλφους που επιθυμούν να συμμετέχουν ως υποψήφιοι.
Η παράδοση αυτή που μέσα της εμπεριέχει την αναγκαιότητα της ενότητας των κλάδων, πιστεύω ότι πρέπει να συνεχίσει και να ενδυναμωθεί.
Έχοντας την ευθύνη κατάρτισης του ενιαίου ψηφοδελτίου για το ΚΥΣΕΕΠ, απευθύνομαι σε όλους τους συναδέλφους που σύμφωνα με το Π.Δ. 1/2003 έχουν το δικαίωμα του εκλέγεστε, να επικοινωνήσουν μαζί μου στο τηλ. 6972056448 ή στο e-mail : papdimit@yahoo.gr, για να μου δηλώσουν την υποψηφιότητά τους.
Η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο  πολλών συναδέλφων δηλώνει το ενδιαφέρον τους να ασχοληθούν με την εκπροσώπηση  των συναδέλφων στα υπηρεσιακά συμβούλια με αγωνιστική διάθεση.
Εύχομαι σε όλους τους συναδέλφους καλή δύναμη

ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΑΙΡΕΤΟΣ στο ΚΥΣΕΕΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου