Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΙΜΕΓΕΕΕ

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΜΕΛΕΤΩΝ & ΕΡΕΥΝΩΝ
ΓΕΝΙΚΗΣ & ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Πανεπιστημίου 59, 7ος όρ., Τ.Κ. 105 64, 
Αθήνα, tel: 6987227384

Αθήνα, 30-6-2016


Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας υπενθυμίζουμε ότι, σύμφωνα με  το Άρθρο 11 παρ. 3 του Καταστατικού του ΙΜΕΓΕΕ, το Σάββατο 2 Ιουλίου 2016, στις 6:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης (Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.), του επιστημονικού οργάνου της Ομοσπονδίας, στην έδρα της ΠΟΣΕΕΠΕΑ, Πανεπιστημίου 59, 7ος όροφος (Μετρό: ΟΜΟΝΟΙΑ).

Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση θα επαναληφθεί τη Δευτέρα 4 Ιουλίου, στις 14:00, στον ίδιο χώρο.

Η ημερήσια διάταξη έχει ως εξής:
-Αρχαιρεσίες για  την εκλογή του 1/3 των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου (2 μέλη) και των 2 αναπληρωματικών μελών.
-Υιοθέτηση και επικύρωση του ετήσιου προγράμματος δράσης και του ετήσιου προϋπολογισμού.


Σύμφωνα με το Άρθρο 11 παρ. 5 «προτάσεις για τη Γενική Συνέλευση, πρέπει να υποβληθούν στο Διοικητικό Συμβούλιο, τουλάχιστον τρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία της συνεδρίασης». Μπορείτε να αποστέλλετε τις προτάσεις σας στο e-mail: poseepea@yahoo.gr

Επίσης, όποιος συνάδελφος θα ήθελε να υποβάλει την υποψηφιότητά του για το Δ.Σ. του Ινστιτούτου, μπορεί να στείλει γραπτή αίτηση στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση ή  να το δηλώσει επιτόπου την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.

Όλα τα τακτικά μέλη/εταίροι που είναι ταμειακώς εντάξει δικαιούνται να συμμετέχουν και να ψηφίζουν στη Γενική Συνέλευση των τακτικών μελών.

Κατά την ημέρα της συνέλευσης θα υπάρχει η δυνατότητα για εγγραφή νέων μελών στο ΙΜΕΓΕΕ. Η συνδρομή ανέρχεται στο ποσό των 10 Ευρώ.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου