Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: καλό σου ταξίδι Πετρούλα

Αναδημοσιεύουμε από την ιστοσελίδα του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής ενημέρωση για την θλιβερή είδηση της απώλειας της συναδέλφου και φίλης Πετρούλας.
Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στους οικείους και τους φίλους της.

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΠΕΤΡΟΥΛΑ



Αθήνα 17 /11 /2013 

Αρ.Πρ. 490 

Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Σ Η


Καλό σου ταξίδι Πετρούλα,



Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ενημερώσει τα μέλη του, ότι έφυγε ένας δικός μας άνθρωπος, μια φίλη και καλή συνάδελφος που μας απέδειξε μέχρι την τελευταία στιγμή πόσο αξίζει να ζεις και να παλεύεις για όσα πιστεύεις, παρ όλες τις δυσκολίες που η ίδια αντιμετώπισε.

Η Πετρούλα Κανέτου, Εργοθεραπεύτρια, συνάδελφος στην ειδική αγωγή μέλος στο ΣΕΕΠΕΑ Αττικής και συνεργάτης της σχολής Εργοθεραπείας στο ΤΕΙ της Αθήνας, έφυγε σήμερα από κοντά μας.

Καλό σου ταξίδι Πετρούλα ,
"Όλοι εμείς, φίλοι και συνάδελφοι, αισθανόμαστε τυχεροί που σε γνωρίσαμε, θα σε θυμόμαστε για την ποιότητα του χαρακτήρα σου και την ανιδιοτελή προσφορά σου ".

Τα Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής εκφράζει εκ μέρους όλων των συναδέλφων τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και αντί στεφάνου θα ενισχύσει συμβολικά το σχολείο της.



Για το Διοικητικό Συμβούλιο



Η Πρόεδρος                         Η Γεν. Γραμματέας



Π. Λεωτσάκου Σ.                   Παπαγεωργοπούλου