Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2013

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Β.Π.

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ Ε.Β.Π. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ (ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ,ΑΓΩΓΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ,ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΙΤΙΣΗΣ,ΕΝΔΥΣΗΣ κ.τ.λ.) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΑ ΑΝΗΚΟΥΝ),ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.
Η ΑΓΩΓΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΗΚΤΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΡΙΘΜΟ Ε.Β.Π. ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.
ΩΣΤΟΣΟ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ Ε.Β.Π. ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ

1. ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ ΠΙΝΑΚΑ ΜΟΝΙΜΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ(ΕΔΩ ΚΑΙ 9 ΕΤΗ) ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Β.Π. ΣΤΙΣ Σ.Μ.Ε.Α.Ε., ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΠΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

2. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2013/2014 (ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΗΔΗ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ (ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ) ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΠΑΤΑΛΩΝΤΑΙ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΣΕ ΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ

3. ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΜΙΣΘΟΔΟΤΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΕΣΩ ΟΑΕΔ (ΠΕΝΤΑΜΗΝΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ 490 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ) ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ,ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΔΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

1. ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ.

2. ΑΜΕΣΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΕΠΑΡΚΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΣΤΙΣ Σ.Μ.Ε.Α.Ε. 

3. ΑΜΕΣΗ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΜΟΝΙΜΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π. ΚΑΙ Ε.Β.Π. ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΣΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ 24ΜΗΝΟ/30ΜΗΝΟ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΞ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΑ ΩΣ ΜΟΝΙΜΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου