Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Aποσπάσεις ΕΕΠ και ΕΒΠ - Ανακοίνωση του αιρετού ΥΣΕΕΠ Δ. Παπαευθυμίου

ΑΘΗΝΑ 12/09/2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΡΕΤΟΥ  ΣΤΟ ΥΣΕΕΠ
 ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ


Συνάδελφοι
Μετά την αναγκαιότητα που προέκυψε για εκ νέου καταγραφή των λειτουργικών κενών στις ΣΜΕΑΕ και στα ΚΕΔΔΥ, η Δ/νση Ειδικής Αγωγής ζήτησε από τις Περιφερειακές Διευθύνσεις, να  αποστείλουν νέους πίνακες με τα λειτουργικά κενά.
Παρ΄    όλο που δόθηκε προθεσμία δύο ημερών, μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης δεν είχαν ανταποκριθεί όλες οι διευθύνσεις.
Προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα στις αποσπάσεις, θα πρέπει οι συνάδελφοι να ενδιαφερθούν και να επικοινωνήσουν με τις ΣΜΕΑΕ ή τα ΚΕΔΔΥ που ζητούν απόσπαση, για να διαπιστώσουν εάν έχουν δώσει τα λειτουργικά κενά.
Σε περίπτωση που δεν δοθούν, υπάρχει ο κίνδυνος να γίνουν αλλαγές στις αποσπάσεις και ως προς τις προτιμήσεις τους και ίσως κάποιες να μην γίνουν.
Η άποψή μου είναι ότι όλες οι σχολικές μονάδες ειδικής αγωγής έχουν λειτουργικές ανάγκες, αλλά αυτό πρέπει να βεβαιώνεται και επίσημα.
Ελπίζουμε μέχρι αύριο να έχουμε τελειώσει με τις αλλαγές και να δρομολογηθεί η απόφαση για υπογραφές.
Επίσης πρέπει να δώσουμε να κατανοήσουν οι διευθυντές και οι Περιφερειακές διευθύνσεις, την  διαφορά μεταξύ οργανικού και λειτουργικού κενού, ώστε να μην δίνουν τα οργανικά ως λειτουργικά και το αντίθετο.
Για κάθε πληροφορία και διευκρίνιση, επικοινωνήστε με τη διεύθυνση ειδικής αγωγής, την κα Ψαρράκη  Γιούλη, στο τηλ. 210-3442561
                                              Είμαι πάντα στη διάθεσή σας

                                                     Παπαεθυμίου Δημήτρης