Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΒΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ

Εγκαινιάζουμε σήμερα την ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ του ιστολογίου της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. όπου οι περιφερειακοί σύλλογοι θα μπορούν να αναρτούν Ανακοινώσεις και Δελτία Τύπου με δική τους ευθύνη. 
Στόχος μας είναι να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους συλλόγους μέλη της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. να έχουν ένα βήμα ενημέρωσης των συναδέλφων μέλων ΕΕΠ και ΕΒΠ, σχετικά με τις δραστηριότητες και την συμβολή τους στους κοινούς αγώνες. Παράλληλα σκοπός μας είναι να ανοίξει ένα βήμα επικοινωνίας μεταξύ των συλλόγων και των μελών σε όλη την επικράτεια.
Για το σκοπό αυτό κάθε περιφερειακός σύλλογος, ανεξάρτητα αν διαθέτει και δικό του ιστολόγιο, μπορεί να αποστέλλει ενυπόγραφες τις ανακοινώσεις του στο mail της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. poseepea@yahoo.gr με την ένδειξη "ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΊ  ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.".
Παρ όλο βέβαια που οι Ανακοινώσεις και τα Δελτία Τύπου θα αναρτώνται με την πλήρη ευθύνη αυτών που τα υπογράφουν, εφιστάται η προσοχή στην τήρηση των υποχρεώσεων που απορρέουν από το Καταστατικό της Ομοσπονδίας και από τους κανόνες που ισχύουν για οποιαδήποτε δημοσίευση. 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Δ. Αρβανίτη στο 6944632106.