Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2013

Γιατί και ποιός καθυστερεί την έκδοση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικράτειας για το θέμα των ψυχολόγων?

Ακόμη δεν εκδόθηκε η απόφαση για τους ψυχολόγους

Σε αναμονή της έκδοσης της εγκυκλίου πρόσληψης αναπληρωτών ΕΕΠ και ΕΒΠ δημοσιεύουμε δελτίο τύπου του κ. Κολλύρη Ηλία, Δικηγόρου που έχει αναλάβει την υπόθεση των συναδέλφων ψυχολόγων στο Συμβούλιο της Επικράτειας.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΕ23 ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΟΤΙΜΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ.

ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΚΑΣΤΗ ΤΟΥ ΣτΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΟΤΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟ. ΑΠΑΝΤΕΣ  ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΝ ΤΥΠΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.

ΑΡΧΙΚΑ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ (ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΕΡΥΣΙ Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ) ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΒΕΒΑΙΑ (ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΚΑΙ -ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ- ΑΥΤΟΚΛΗΤΕΣ «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ») ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ.

ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΤΑΝΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΕΜΟΥ ΩΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ «ΠΙΕΣΗ» ΠΡΟΣ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΦΕΤΙΝΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ, ΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΙΤΕ ΘΕΤΙΚΗ.

ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΚΔΩΣΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ.

ΠΟΙΟΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΑΡΑΓΕ Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ - ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ;

ΠΟΙΟΝ Ή ΑΚΡΙΒΕΣΤΕΡΑ ΠΟΙΟΥΣ;

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.

ΑΘΗΝΑ, 31.7.2013
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΟΛΛΥΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου