Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Στην Πάτρα το 4ο ανοιχτό Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.

Στην Πάτρα το 4ο ανοιχτό Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. στις 29 Ιούνη

   Συνεχίζοντας την προσπάθεια για υλοποίηση της φιλοσοφίας του Δ.Σ., που έχει κύριο στόχο την άμεση επαφή και συνεργασία με τους συλλόγους και τους συναδέλφους της περιφέρειας, το 4ο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Ιούνη 2013, στις 12.00, στην Πάτρα, φιλοξενούμενο από τον ΣΕΕΠΕΑ Δυτικής Ελλάδας.
  Στη συνεδρίαση, εκτός από τα μέλη του Δ.Σ. που θα συμμετέχουν φυσικά η με τηλεδιάσκεψη, μπορούν να παρευρεθούν και τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΕΕΠΕΑ Δυτικής Ελλάδας,  αιρετοί αλλά και συνάδελφοι μέλη ΕΕΠ και ΕΒΠ από την Δυτ. Ελλάδα. Επίσης ευπρόσδεκτοι είναι συνάδελφοι και εκπρόσωποι συλλόγων η αιρετοί και από άλλες γειτονικές περιφέρειες.
  Στόχος είναι να πραγματοποιηθεί ανοικτή συζήτηση και να υπάρξει ανταλλαγή ενημέρωσης και απόψεων με τους συναδέλφους για τα τρέχοντα και τα θεσμικά θέματα του κλάδου μας και της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης. 
  Σκοπεύουμε   να συνεχίσουμε κατά το δυνατό την προσπάθεια για προσέγγιση και ουσιαστική συνεργασία με τους συλλόγους ΕΕΠ και ΕΒΠ και τους συναδέλφους σε όλη τη χώρα.