Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Στη Λάρισα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α

Την Λάρισα και τα Γιάννενα θα επισκεφθούν μέλη του Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. στις 19 και 20 Μαίου


   Με σκοπό την υλοποίηση της φιλοσοφίας του Δ.Σ., που προκρίνει ως κύριο στόχο την άμεση επαφή και συνεργασία με τους συλλόγους και τους συναδέλφους της περιφέρειας, το 3ο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Μαίου 2013, στη Λάρισα, φιλοξενούμενο από τον ΣΕΕΠΕΑ Θεσσαλίας.
  Στη συνεδρίαση, εκτός από τα μέλη του Δ.Σ. που θα συμμετέχουν φυσικά η με τηλεδιάσκεψη, μπορούν να παρευρεθούν και τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΕΕΠΕΑ Θεσσαλίας, αιρετοί αλλά και συνάδελφοι μέλη ΕΕΠ και ΕΒΠ από την Θεσσαλία. Επίσης ευπρόσδεκτοι είναι συνάδελφοι εκπρόσωποι συλλόγων η αιρετοί και από άλλες γειτονικές περιφέρειες.
  Στόχος είναι να πραγματοποιηθεί ανοικτή συζήτηση και να υπάρξει ανταλλαγή ενημέρωσης και απόψεων με τους συναδέλφους για τα τρέχοντα και τα θεσμικά θέματα του κλάδου μας και της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης. Επίσης θα μας απασχολήσουν  θέματα που αφορούν την πορεία της εκπαίδευσης και την θέση των εκπαιδευτικών στα πλαίσια και των τελευταίων κυβερνητικών αποφάσεων.
  Την Δευτέρα 20 Μαίου το Προεδρείο της Ομοσπονδίας θα επισκεφθεί τα Γιάννενα όπου θα έχει συναντήσεις με τους συναδέλφους και υπηρεσιακούς παράγοντες για θέματα της ειδικής αγωγής στην περιοχή.
  Σκοπεύουμε   να συνεχίσουμε κατά το δυνατό την προσπάθεια για προσέγγιση και ουσιαστική συνεργασία με τους συλλόγους ΕΕΠ και ΕΒΠ και τους συναδέλφους σε όλη τη χώρα.