Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΠΟΣΕΕΠΕΑ


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
(Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α)
Βερανζέρου 14, 5ος όρ. Τ.Κ.10432, Αθήνα,  tel: 6974714206, 


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 ΓΙΑ ΤΟ 2ο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 
ΤΗΣ ΠΟΣΕΕΠΕΑ


Αθήνα 4/4/2013

Αγαπητοί συνάδελφοι

Το Σάββατο 13 Απριλίου 2013, στις 9.30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ομοσπονδίας, Βερανζέρου 14 – Αθήνα, το 2ο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας.
Απόφαση μας είναι να διευκολύνουμε την συμμετοχή κατά το δυνατό περισσότερων συναδέλφων στις αποφάσεις μας για τα τρέχοντα και πάγια θέματα του κλάδου μας.
Γι αυτό το λόγο καλούμε τα μέλη του ΔΣ – τακτικά και αναπληρωματικά – τους προέδρους των περιφερειακών συλλόγων και τους αιρετούς των ΠΥΣΕΕΠ και του ΥΣΕΕΠ, να παρεβρεθούν και να συμβάλλουν στην κοινή προσπάθεια.
Θα χαρούμε ιδιαίτερα για την συμμετοχή συναδέλφων από την περιφέρεια και παρακαλούμε ενημερώστε μας για οποιοδήποτε θέμα η πρόβλημα αφορά την συμμετοχή σας. Παρακαλούμε επίσης να μας ενημερώσετε σε περίπτωση αδυναμίας  για να εξετάσουμε τυχόν εναλλακτικούς τρόπους συμμετοχής (π.χ. τηλεδιάσκεψη).
Τα θέματα του συμβουλίου είναι κυρίως η οργανωτική ανασυγκρότηση των περιφερειακών συλλόγων και της ομοσπονδίας, με στόχο την διεύρυνση της λειτουργίας σε τομείς όπως η επιστημονική τεκμηρίωση και η λειτουργία θεματικών ομάδων αλλά και την προοπτική της ένταξης στην ΑΔΕΔΥ.
Επίσης θα συζητηθεί η δυνατότητα οργάνωσης εκδήλωσης για την ειδική αγωγή και τον ρόλο του ΕΕΠ και ΕΒΠ, η οποία θα πραγματοποιηθεί μέχρι τη λήξη του σχολικού έτους. Περιμένουμε ιδέες και προτάσεις από όλους.


Για το ΔΣ



Ο Πρόεδρος                                       Ο Γ. Γραμματέας


Στ. Καρπενησιώτης                            Δ. Αρβανίτης