Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Ενημέρωση για δράσεις του ΣΕΕΠΕΑ Δυτ. Ελλάδας την 19 Απρίλη


Δράσεις του ΣΕΕΠΕΑ Δυτ. Ελλάδας

Λάβαμε από τον πρόεδρο του ΣΕΕΠΕΑ Δυτ. Ελλάδας την παρακάτω ανακοίνωση για την συμμετοχή στις εκδηλώσεις της 19 Απρίλη:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α ΔΥΤ.ΕΛΛΑΔΑΣ

                 Συναδέλφισες\οι
                              
            Την Παρασκευή 19 Απριλίου 2013 παραχωρήθηκε κοινή συνέντευξη τύπου των περιφερειακών συλλόγων ΣΕΕΠΕΑ,ΕΛΜΕ και ΔΟΕ Δυτ.Ελλάδας καθώς και των προέδρων των συλλόγων γονέων του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής και του ΕΕΕΚ Πάτρας ,πρός το πατρινό κανάλι SUPER Bκαι την εφημερίδα "ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΣ" ,στα γραφεία της ΕΛΜΕ Αχαιας.Σκοπός της συνέντευξης ήταν  αφενός να αναδειχθούν τα προβλήματα που θα ανακύψουν   απο την επικείμενη υλοποίηση του άρθρου 39 του Ν4115\2013 και αφετέρου να καταδειχθεί η αποφασιστικότητα όλων των εμπλεκόμενων,στην Ειδική Αγωγή, επιστημονικών συλλόγων   να αντιτάξουν ενα κοινό και αραγές αγωνιστικό μέτωπο απέναντι στην κοντόφθαλμη, λογιστική αντιμετώπιση της Ε.Α.απο το Υπουργείο Παιδείας και την πολιτική ηγεσία.
       Οι παραπάνω στόχοι επιτεύχθηκαν πλήρως και ειδικότερα ο πρόεδρος του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Δυτ Ελλάδας αφού αναφέρθηκε στο σύνολο του διεκδικητικού πλαισίου της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.   ,τόνισε πως η αναδιάρθρωση της Ειδικής Αγωγής απαιτεί περισσότέρα -και υπο την μορφή επιπλέον μόνιμων διορισμών-χρήματα και οχι περικοπές.
       Για την Τρίτη 23 Απριλίου έχει προγραμματισθεί να γίνει κοινή παράσταση διαμαρτυρίας(ΕΛΜΕ,ΔΟΕ,ΣΕΕΠΕΑ στόν Περιφερειακό Διεθυντή Εκπαίδευσης Δυτ.Ελλάδας, στίς 1 η ώρα το μεσημέρι(ακτή Δυμαίων 25Α,στόν παράπλευρο δρόμο της εκκλησίας του Αγίου Γερασίμου) . Επειδή σε αυτές τις περιπτώσεις είναι καλό να δείχνουμε πολλοί ,είστε όσοι μπορείτε, άπαραίτητοι  .
 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
εκ μέρους του Δ.Σ. του
Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α Δυτ.Ελλάδας
ο Πρόεδρος
Γιώργος Αντωνιάδης
Νευροψυχολόγος