Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2013

Ισχύει, κατά το Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α, η κατάργηση της διετίας στις μεταθέσεις και για εκπαιδευτικούς Ε.Α.Ε-Ε.Ε.Π-Ε.Β.Π. Η εγκύκλιος των μεταθέσεων από Δευτέρα 21/1/2013.

Ισχύει, κατά το Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α, η κατάργηση της διετίας  στις μεταθέσεις και για εκπαιδευτικούς Ε.Α.Ε-Ε.Ε.Π-Ε.Β.Π. Η εγκύκλιος των μεταθέσεων από Δευτέρα 21/1/2013.Απευθυνθήκαμε αρμοδίως στο Υπουργείο Παιδείας, από το οποίο λάβαμε την διαβεβαίωση πως η διάταξη που περιλαμβάνεται στο ψηφισθέν ν/σ του Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α για τις μεταθέσεις των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ισχύει και για τις μεταθέσεις των εκπαιδευτικών, Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π), οι οποίοι υπηρετούν οργανικά σε ΣΜΕΑΕ, Τμήματα Ένταξης και ΚΕ.Δ.Δ.Υ και  είναι η πραγματική υπηρεσία ενός έτους στην κατεχόμενη οργανική θέση μέχρι την 31η Αυγούστου του έτους κατά το οποίο διενεργούνται οι μεταθέσεις.

Αν και διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας, καθόσον  τα  άρθρα που καθορίζουν τις μεταθέσεις των εκπαιδευτικών Ε.Α.Ε και του Ε.Ε.Π και Ε.Β.Π, δεν καταργούνται στο ψηφισθέν ν/σ, πιστεύουμε το ζήτημα αυτό να επιλυθεί έστω  και κατ αυτόν τον τρόπο.

Επίσης πληροφορηθήκαμε πως μετά την  έκδοση της εγκυκλίου των μεταθέσεων των εκπαιδευτικών(θα εκδοθεί κατά πάσα πιθανότητα την Δευτέρα 21/1/2013), θα ακολουθήσει και η έκδοση της εγκυκλίου των μεταθέσεων του Ε.Ε.Π και Ε.Β.Π.

Βασίλης Βούγιας
17/1/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου