Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Συναντήσεις Δ.Σ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α με Δντή Ειδικής Αγωγής και Τμήματα Παιδείας Κομμάτων, για το άρθρο 39 του υπό κατάθεση για ψήφιση στη Βουλή ν/σ του Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α.



ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ(Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α)
Βερανζέρου 14, 5ος όρ. Τ.Κ.10432, Αθήνα,  tel: 6974714206,  e-mail: poseepea@yahoo.gr

                                                                             Αθήνα: 30/11/2012
                                                                              Α.Π: 176


                                       Προς: -Μέλη Ε.Ε.Π και Ε.Β.Π
                                                                -Μ.Μ.Ε

Θέμα: « Συναντήσεις Δ.Σ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α με Δντή Ειδικής Αγωγής και Τμήματα Παιδείας Κομμάτων, για το άρθρο 39 του υπό κατάθεση για ψήφιση στη Βουλή ν/σ του Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α»

 Τη Δευτέρα 3/12/2012, στις 9:00, ορίσθηκε συνάντηση του Δ.Σ της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α, με τον Δντή Ειδικής Αγωγής Κωνσταντίνο Λολίτσα, με θέμα ενδεχόμενες τροποποιήσεις στο άρθρο 39 του σχεδίου νόμου, στο οποίο αναφέρεται η ίδρυση Ε.Δ.Ε.Α.Υ-Σ.Δ.Ε.Υ κ.λ.π. Στη συνάντηση θα παραστούν ο Πρόεδρος  του Δ.Σ Βασίλης Βούγιας, η Γενική Γραμματέας Παναγιώτα Κατσούλη και η Οργανωτική Γραμματέας Μπέτυ  Λεωτσάκου, καθώς  και ο αιρετός του Υ.Σ.Ε.Ε.Π Δημήτρης  Παπαευθυμίου.

Κατόπιν προσκλήσεως της Κ.Ε του Κ.Κ.Ε, θα επακολουθήσει την ίδια μέρα, στις 12:30, συνάντηση επί του ιδίου θέματος, της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α, με το Τμήμα Παιδείας της Κ.Ε του Κ.Κ.Ε, στον Περισσό.

Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις του Δ.Σ της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α και με τα Τμήματα Παιδείας των άλλων Κομμάτων.

Για το Δ.Σ



Ο Πρόεδρος                     Η Γ. Γραμματέας  

 

Βούγιας Βασίλης          Κατσούλη Παναγιώτα