Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Γ.ΠΑΝΤΖΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 16/10/2012

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ: Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΕΣ

Στις ανοιχτές γενικές συνελεύσεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Ε.Κ.Μ στην Ραφήνα, στα Μέγαρα-Νέα Πέραμο και στα Καλύβια του Δήμου Σαρωνικού, παραβρέθηκε ο Βουλευτής Αττικής Γιώργος Πάντζας. Οι ανοιχτές συνελεύσεις πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 14/10 και την Δευτέρα 15/10 και η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη. Τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν ήταν τόσο η βάρβαρη πολιτική της τριμελούς κυβέρνησης όσο και η πορεία προς ένα ενιαίο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Ο κ. Πάντζας σε συνομιλίες που είχε με συμπολίτες της Περιφέρειας Αττικής, οι οποίοι παραβρέθηκαν στις ανοιχτές συνελεύσεις, εξήγησε τις επιπτώσεις  της καταστροφικής μνημονιακής πολιτικής στην ελληνική κοινωνία και μετέφερε την δέσμευση του Προέδρου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Ε.Κ.Μ Αλέξη Τσίπρα για ακύρωση των μνημονίων, των δανειακών συμβάσεων και του καθεστώτος επιτροπείας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ. Είναι ανάγκη και καθήκον όλων, όπως επεσήμανε, να ανακόψουμε την καταστροφική πορεία που εξοντώνει τον λαό και την χώρα. Όμως τόνισε, ότι αυτό απαιτεί την συμπαράσταση και την κινητοποίηση του λαού, ο οποίος είναι και ο κύριος πρωταγωνιστής στην κρίσιμη αυτή καμπή της χώρας.
Επίσης, κάλεσε τον κόσμο να κατέβει στην Πλατεία Συντάγματος την Πέμπτη 18/10 στην προγραμματισμένη πανεργατική απεργία κατά των προωθούμενων μέτρων λιτότητας. Μάλιστα η προσυγκέντρωση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Ε.Κ.Μ θα γίνει στο Αρχαιολογικό Μουσείο στις 10:30πμ.

Πολιτικό Γραφείο
Γιώργου Πάντζα
Βουλευτή Αττικής ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Ε.Κ.Μ
Τηλ. 210 3708387

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου