Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012

ΟΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π ΚΑΙ Ε.Β.Π ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ Β ΦΑΣΗ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΔΙΑΤΕΘΕΙ ΣΤΙΣ Π.Δ.Ε ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ
Απαντώντας σε πλήθος ερωτημάτων συναδέλφων, σχετικά με την πορεία της Β Φάσης προσλήψεων αναπληρωτών Ε.Ε.Π και Ε.Β.Π, τονίζουμε για μια ακόμη φορά, πως η Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής του Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α έχει ήδη διαθέσει στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της χώρας από πέντε(5) έως είκοσι(20) πιστώσεις για πρόσληψη αναπληρωτών Ε.Ε.Π και Ε.Β.Π σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε και ΚΕ.Δ.Δ.Υ σε Β Φάση. Άρα για τυχόν καθυστερήσεις των προσλήψεων δεν ευθύνεται η Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής.
Το Υπουργείο ευθύνεται για τον μικρό αριθμό των πιστώσεων που διατέθηκαν και για τα προβλήματα που υπάρχουν στις Σ.Μ.Ε.Α.Ε και στα ΚΕ.Δ.Δ.Υ ανά τη χώρα, λόγω της υποστελέχωσής τους.

Βασίλης Βούγιας
Λαμία 12/10/2012

2 σχόλια:

  1. Γνωρίζετε σε ποιές ειδικότητες θα διατεθούν αυτές οι 20 πιστώσεις?(σε εεπ η εβπ?)Το λέω γιατι είμαι υποψήφιος του κλάδου ΠΕ25 Σχολικών Νοσηλευτών και απο ότι είδα δεν τοποθετήθηκε ακομα κανένας στην Αττική.Και επιπλέον αν ξέρετε για επιπλέον πιστώσεις μέχρι τέλος οκτώβρη.Ευχαριστω πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρμόδιοι να σας απαντήσουν είναι αφενός μεν η Π.Δ.Ε Αττικής, αφετέρου οι αιρετοί συνάδελφοι Ε.Ε.Π του ΠΥΣΕΕΠ Αττικής, Πρασίνου και Τζουβελέκης. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν υπάρχει πρόβλεψη για διάθεση άλλων πιστώσεων. Η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α προσπαθεί να αναδείξει το μεγάλο πρόβλημα της υποστελέχωσης των πλαισίων Ειδικής Αγωγής, ώστε να διατεθούν από το Υπουργείο Παιδείας όσες πιστώσεις χρειάζονται για τη λειτουργία τους.
    Βασίλης Βούγιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή