Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012

Μέχρι την Παρασκευή 5/10/2012 θα έχουν διατεθεί οι υπόλοιπες πιστώσεις για Ε.Ε.Π και Ε.Β.Π.

 Μέχρι την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012, θα έχουν διατεθεί και οι υπόλοιπες πιστώσεις για πρόσληψη αναπληρωτών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού(Ε.Ε.Π) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού(Ε.Β.Π) στις Σ.Μ.Ε.Α.Ε και στα ΚΕ.Δ.Δ.Υ της χώρας, σε όποιες Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης έχουν ολοκληρώσει την Α Φάση πρόσληψης και τοποθέτησης αναπληρωτών Ε.Ε.Π και Ε.Β.Π.
 Όμως οι πιστώσεις που έχουν διατεθεί και θα διατεθούν, δεν επαρκούν να καλύψουν την ανάγκη των πλαισίων Ειδικής Αγωγής σε Ε.Ε.Π και Ε.Β.Π. 
Πρέπει λοιπόν το Υπουργείο να μεριμνήσει για την άμεση κάλυψη των κενών, για να μπορέσουν να λειτουργήσουν στοιχειωδώς οι δομές Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης της χώρας.

Βασίλης Βούγιας

3 σχόλια:

 1. Καλησπέρα σας,θα ήθελα να με ενημερώσετε σχετικά με τις πιστώσεις στην Αττική, για τους αναπληρωτές ΕΕΠ και ΕΒΠ,θα υπάρξει Β' φάση,εαν ναι, γνωρίζουμε τον τελικό αριθμό.Σας ευχαριστώ πολύ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Διατίθενται πιστώσεις στην Αττική σε Β Φάση, 15 με 20% κάτω απότι πέρισυ. Θα διατεθούν δε καί κάποιες πιστώσεις Ε.Β.Π για παράλληλη στήριξη.(κατά πάσα πιθανότητα περίπου 80 για όλη τη χώρα). Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να παράσχουν η Π.Δ.Ε Αττικής ή οι συνάδέλφοι αιρετοί στο ΠΥΣΕΕΠ Αττικής ή η Δνση Ειδικής Αγωγής.

   Βασίλης Βούγιας

   Διαγραφή
  2. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση και κατατοπιστικότατη απάντησή σας. Επ' ευκαιρίας, θα ήθελα να σας συγχαρώ για το έργο που κάνετε.

   Διαγραφή