Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Πρόσληψη αναπληρωτών από τους κλάδους Ε.Ε.Π. και του Ε.Β.Π. για την κάλυψη των αναγκών στις Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και στα ΚΕΔΔΥ της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος(16/10/2012)


Στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας την Τρίτη 16-10-2012 πραγματοποιήθηκε η πρόσληψη αναπληρωτών Ειδικού Εκπαιδευτικού και Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΕΠ&ΕΒΠ) στις Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ) και στα ΚΕΔΔΥ. Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε η τοποθέτηση 3 αναπληρωτών ΕΒΠ και 3 αναπληρωτών ΕΕΠ για την Αχαΐα,  ενός αναπληρωτή ΕΒΠ και 5 αναπληρωτών ΕΕΠ για την Αιτωλοακαρνανία, καθώς και ενός αναπληρωτή ΕΒΠ και 2 αναπληρωτών ΕΕΠ για την Ηλεία.
Μετά την τοποθέτηση των αναπληρωτών, ο  Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδος κ. Παναγιωτόπουλος Γιώργος, η Διευθύντρια Δ/θμιας Εκπ/σης Ν. Αχαΐας κ. Πιερρή Ευγενία, τα αιρετά μέλη του ΠΥΣΕΕΠ, η κ. Πετρέλλη Μυρσίνη και ο κ. Φλογεράς Χρήστος, καθώς αλλά και η εκπρόσωπος του ΕΒΠ, Χατζηγιαννάκη Σοφία  ευχήθηκαν στους αναπληρωτές καλή δύναμη στο πολύ σημαντικό έργο που ανέλαβαν για την τρέχουσα σχολική χρονιά. Επιπρόσθετα ο κ. Παναγιωτόπουλος σημείωσε:
«Αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο που έχετε αναλάβει που αφορά στη συμβολή σας και στη στήριξη της ψυχοσυναισθηματικής ανάπτυξης των παιδιών στις ΣΜΕΑ και στα ΚΕΔΔΥ είμαι βέβαιος πως θα πράξετε τα δέοντα ώστε να αναδειχθεί ο τομέας της ειδικής αγωγής και να χαρακτηριστεί από την υψηλή ποιότητα της παροχής υπηρεσιών. Οι ιδιαίτερες γνωστικές, κοινωνικές και ψυχοσυναισθηματικές ανάγκες των παιδιών αυτών μεγιστοποιούν το αίσθημα ευθύνης μας απέναντι σε αυτή την ευαίσθητη ομάδα. Επιπλέον, θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στο έργο σας και να σας διαβεβαιώσω ότι η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδος θα είναι στο πλάι σας σε ό,τι χρειαστείτε».
(Πηγή: http://blogs.sch.gr/pdedellad/ )