Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2012

Εκτός λειτουργίας η ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και o δικτυακός τόπος diavgeia.gov.gr

Εκτός λειτουργίας η ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και o δικτυακός τόπος diavgeia.gov.gr

Από χθες, Πέμπτη 2/8/2012, το απόγευμα, δεν λειτουργεί η ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας. Επίσης εκτός λειτουργίας βρίσκεται o δικτυακός τόπος diavgeia.gov.gr, όπου αναρτώνται όλες οι πράξεις των κυβερνητικών και διοικητικών οργάνων. Άγνωστοι οι λόγοι των προβλημάτων και άγνωστος ο χρόνος αποκατάστασης, καθότι οι υπεύθυνοι δεν θεώρησαν ότι πρέπει να ενημερώσουν τους επισκέπτες των ιστοσελίδων, οι οποίοι λόγω των πολλών εκκρεμοτήτων (αποσπάσεις, διορισμοί , εγκύκλιοι αναπληρωτών, κ.λ.π), αγωνιούν καθημερινώς.

Βασίλης Βούγιας

1 σχόλιο:

  1. Πρόκειται για βλάβη που δεν αφορά μόνο το Παιδείας, αλλά και το Διαυγεια, το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ.α.:
    «Πεσμένος» είναι από το απόγευμα της Πέμπτης ο δικτυακός τόπος της Διαύγεια (et.diavgeia.gov.gr), στον οποίο αναρτούνται όλες οι αποφάσεις των υπουργείων. Όπως έγινε γνωστό, το site βρίσκεται εκτός λειτουργίας, λόγω βλάβης που παρουσιάστηκε στις 16.00 το απόγευμα της Πέμπτης και στις δύο ίνες του ΟΤΕ που συνδέουν το υπολογιστικό κέντρο. Η βλάβη, πάντως, έχει εντοπιστεί και συνεργεία του ΟΤΕ προσπαθούν να τη διορθώσουν. Η αποκατάσταση αναμένεται εντός της ημέρας.

    Από τηλεφωνική ενημέρωση, η Εγκύκλιος για το ΕΕΠ δεν έχει υπογραφεί ακόμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή