Σάββατο, 25 Αυγούστου 2012

Αιδώς Αργείοι


Λαμία 24/8/2012

 Αιδώς Αργείοι

Κάποιοι ανώνυμοι, απέστειλαν, έγγραφο με ημερομηνία 20/8/2012, στους Περιφερειακούς Δντές Εκπ/σης, το οποίο και κοινοποίησαν στον Υπουργό και Υφυπουργό Παιδείας, στον Ειδικό Γραμματέα, στην Δνση Ειδικής Αγωγής και στον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης. 

Το έγγραφο αυτό ανέγραφε στην προμετωπίδα του τη φράση " Ένωση Σχολικών Ψυχολόγων Ελλάδας", δεν είχε αριθμό πρωτοκόλλου, δεν είχε ονόματα και υπογραφές και φυσικά ούτε σφραγίδα. Είχε όμως έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου!!!

Το θέμα του ήταν: "τήρηση της νομιμότητας στην πρόσληψη Ψυχολόγων ΠΕ 23 και στην ψυχολογική υποστήριξη των μαθητών με ειδικές εκπ/κές ανάγκες" και το περιεχόμενό του ήταν γεμάτο από ψευδολογίες, συκοφαντίες και ύβρεις κυρίως για τον ιστοχώρο της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α και για μέλη του Ε.Ε.Π.

Η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α θα απαντήσει όπως πρέπει και εκεί που πρέπει, ασκώντας κάθε νόμιμο δικαίωμα της, προασπίζοντας την τιμή και την αξιοπρέπεια όλου του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού, ενάντια στους ανώνυμους  υβριστές και συκοφάντες, οι οποίοι θα πρέπει  να λογοδοτήσουν.

Προς το παρόν  αφιερώνουμε στους ανώνυμους συντάκτες του θλιβερού αυτού κειμένου, που ψευδολογούν απροκάλυπτα, αναφέροντας πως δεν αναρτήθηκε στον ιστοχώρο της ΠΟΣΕΕΠΕΑ η Γνωμοδότηση 458/2011, περί διπλών πινάκων Ψυχολόγων ΠΕ23, αυτό το link http://poseepea.blogspot.gr/2012/05/23-72502630-6-2011.html - (ανάρτηση στον ιστοχώρο της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α της  Γνωμοδότησης 458/2011, στις 10/5/2012).
  
Απαιτούμε δε να επανορθώσουν πάραυτα, με δημόσια(ανώνυμη φυσικά ως είθισται) δήλωσή τους, αναγνωρίζοντας ότι κατασυκοφάντησαν την Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α και το Ε.Ε.Π.

Για τα υπόλοιπα, προσεχώς.

Βασίλης Βούγιας

1 σχόλιο:

  1. Εμείς οι Σχολικοί Ψυχολόγοι δεν γνωρίζουμε να στείλαμε κείμενο που να αναφέρετε στον ιστοχώρο της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. και με «ψευδολογίες, συκοφαντίες και ύβρεις». Όμως γνωρίζουμε «συνδικαλιστές» και έχουμε στοιχεία για ιστοχώρο που δημοσιεύει τα πάντα εκτός από την ίδια τη γνωμοδότηση. Μη βιάζεστε να τους υπερασπίσετε και να δημιουργήσετε εντυπώσεις. Σύντομα επίσημα και ονομαστικά θα αναφέρουμε στοιχεία και θα καλέσουμε όλους μας να πάρουμε θέση. Ελπίζουμε η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. να μην βρεθεί μαζί με όσους οργανώνουν την μη τήρηση της νομιμότητας σε θέματα ψυχολόγου στην Ειδική αγωγή και Εκπαίδευση.
    Το παζλ συμπληρώνεται για την κίνηση κάποιων, όχι μόνο κατά του έχοντος ειδίκευση στη σχολική ψυχολογία, αλλά και κατά του ψυχολόγου στην εκπαίδευση με τρόπους που κατάφωρα παραβιάζουν το νόμο περί ψυχολόγων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή