Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α: Μια οφειλόμενη αναφορά στους αφανείς εργάτες των ΚΕ.Δ.Δ.Υ, τους Γραμματείς.



ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
(ΠΟΣΕΕΠΕΑ)
Βερανζέρου 14, Αθήνα    www.poseepea.blogspot.com   poseepea@yahoo.gr
Tel: 6974714206


Αθήνα 9/9/2011
Α.Π: 83


Θέμα : « Μια οφειλόμενη αναφορά στους αφανείς εργάτες των ΚΕ.Δ.Δ.Υ, τους Γραμματείς »


Στο με αριθμό πρωτοκόλλου  82/8-9-2011 ενημερωτικό έγγραφο της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α,  με θέμα: « Ενημέρωση σχετικά με τη φημολογία περί άμεσης κατάργησης των ΚΕ.Δ.Δ.Υ», εκ παραδρομής δεν αναφερθήκαμε στους ολίγους αριθμητικά αλλά με σπουδαία και σημαντική προσφορά Γραμματείς των ΚΕ.Δ.Δ.Υ.

Η πλειονότητα των υπαλλήλων αυτών, οι οποίοι αν και τυπικά ανήκουν στην κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης(ΔΕ), διαθέτει πτυχία και γνώσεις επιπέδου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης(ΠΕ) και από τη στιγμή που προσελήφθησαν στα ΚΕ.Δ.Δ.Υ, προσέδωσαν μία καινούργια δυναμική στο θεσμό.

 Υποστήριξαν και υποστηρίζουν με αυταπάρνηση εκτός από το Διοικητικο-οικονομικό κομμάτι του θεσμού και το αμιγώς εκπαιδευτικό, συνδράμοντας το Εκπαιδευτικό και το Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό στο έργο του.

Η εύρυθμη λειτουργία των ΚΕ.Δ.Δ.Υ βασίζεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό στους αφανείς αυτούς εργάτες, οι οποίοι τιμούν και με το παραπάνω το πενιχρό επιμίσθιό τους, προσδίδοντας υπεραξία στις υπηρεσίες που προσφέρει ο θεσμός αυτός  στον Έλληνα πολίτη.

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος                                                                     Η Γ. Γραμματέας  








Βούγιας Βασίλης                                                          Κατσούλη Παναγιώτα