Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Β. ΑΙΓΑΙΟΥ: Ανακοίνωση για τη Γενική Συνέλευση στις 23/5/2019


Αποτέλεσμα εικόνας για σεεπεα β αιγαιου

Με την υπ’ αριθμόν 2557/21-5-2019 απόφαση της ΠΔΕ Βορείου Αιγαίου εγκρίθηκε η αίτηση για την υλοποίηση της Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΕΠΕΑ Βορείου Αιγαίου, μετά από αίτημα του Διοικητικού Συμβουλίου του.
Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 23/5/2019, και ώρα 8:30 στο Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο που βρίσκεται στην οδό Βαλαωρίτου και Δαβάκη (πλησίον ζαχαροπλαστείου Πανταζή στην Ασκληπιού) με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:
--Παρουσίαση καταστατικού του συλλόγου και ο τρόπος λειτουργίας του
Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στην ΕΑΕ: Προκηρύξεις 1ΕΑ/2019 και 2ΕΑ/2019
-Αντιπρόσωποι του συλλόγου στην ΠΟΣΕΕΠΕΑ
-Ρύθμιση διαδικασιών σχετικά με τη διεξαγωγή των προβλεπόμενων εκλογών
-Λοιπά θέματα
Προϋποθέσεις Συμμετοχής
-Δικαίωμα συμμετοχής στη συνέλευση έχουν τα τακτικά μέλη του συλλόγου, τα οποία πρέπει να υποβάλουν αίτηση στο ΚΕ.ΣΥ. ή στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης που ανήκει το σχολείο στο οποίο υπηρετούν, αιτούμενοι την έγκριση της συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση του συλλόγου, ΣΕΕΠΕΑ ΒΑ, στις 23 Μαΐου 2019, καθόσον είναι τακτικά μέλη του. Η άδεια απουσίας θεωρείται “Ειδική Άδεια” και δεν συνεπάγεται περικοπή μισθού.
-Με την ολοκλήρωση της Γενικής Συνέλευσης οι συμμετέχοντες σε αυτήν θα κληθούν να υπογράψουν το πρακτικό υλοποίησής της. Αντίγραφο του πρακτικού θα σταλεί στις ηλεκτρονικές τους διευθύνσεις με σκοπό να την παραδώσουν στους διευθυντές/προϊσταμένους τους, βεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο την παρουσία τους στη Γενική Συνέλευση.