Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Μιχάλη Βάρκα, Αιρετού στο ΠΥΣΕΕΠ Βορείου Αιγαίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι, έπειτα από σχετική ενημέρωση του κ. Βούγια, αιρετού στο ΚΥΣΕΕΠ, η ΠΔΕ Βορείου Αιγαίου είναι μία από τις 10 Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης για τις οποίες οι Προσωρινοί Πίνακες υποψηφίων Αναπληρωτών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού για το 2018-19 αναμένεται να ανακοινωθούν τη Δευτέρα 09/07/2018, μετά τις 12.00.
Στην ΠΔΕ Βορείου Αιγαίου δεν υπήρξαν προβλήματα στη διαδικασία συμπλήρωσης των αιτήσεων ΕΕΠ και ΕΒΠ αντίστοιχα με αυτά που παρατηρήθηκαν για το ΕΒΠ σε άλλες Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης. Από κει και πέρα όσοι μετά την ανακοίνωση των προσωρινών πινάκων θέλουν να κάνουν ένσταση π.χ. για μοριοδότηση, συνάφεια κτλ. θα πρέπει να ακολουθήσουν τη γνωστή πλέον διαδικασία μέσω του ΑΣΕΠ.
Όσον αφορά την επικαιροποίηση αυτή έχει προθεσμία την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018, οπότε θα υπάρχει αρκετός χρόνος για να γίνει μετά την πιθανή ανακοίνωση των πινάκων. Υπενθυμίζω ότι η επικαιροποίηση δεν είναι υποχρεωτική αλλά γίνεται μόνο εφόσον κάποιος επιθυμεί να τροποποιήσει τη σειρά στην αρχική του δήλωση (είτε ως προς τη νήσο προτίμησής του είτε ως προς τη σειρά προτίμησης πχ 1. Νήσο Λέσβο, 2. Νήσο Χίο, 3. Νήσο Λήμνο 4. Νήσο Σάμο, 5. Νήσο Ικαρία). Αν ο υποψήφιος αναπληρωτής ΕΕΠ ή ΕΒΠ δεν θέλει να αλλάξει κάτι στη σειρά τότε δεν κάνει τροποποίηση.
Καλή Επιτυχία!!!
ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΡΚΑΣ: ΑΙΡΕΤΟΣ Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. Β. ΑΙΓΑΙΟΥ