Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Πραγματοποιήθηκε, σήμερα Πέμπτη 26/4, η ετήσια συνέλευση του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας. Μόνιμες προσλήψεις αναπληρωτών στην ειδική αγωγή, ζητούν οι εκπαιδευτικοί (Bίντεο & Φωτογραφίες)


Η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας (για το προσωπικό που υπηρετεί στη Δυτική Μακεδονία), πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 26 Απριλίου στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης. Στη συνέλευση παρευρέθηκαν ο Δημήτρης Παπαευθυμίου πρόεδρος της ΠΟΣΕΕΠΕΑ και αιρετός εκπρόσωπος του ΚΥΣΕΕΠ, και ο Βασίλης Βούγιας αιρετός εκπρόσωπος του ΚΥΣΕΕΠ. Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, έγινε συζήτηση για τα θέματα σχετικά με την Ειδική Αγωγή και εκπαίδευση των μαθητών/τριών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες καθώς και για τις νέες υποστηρικτικές δομές στην εκπαίδευση.


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΚΟΥ ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ: Από τη σημερινή Γενική συνέλευση στην Κοζάνη. Μεγάλη η συμμετοχή των συναδέλφων όπου αποφασίστηκε η ίδρυση νέου περιφερειακού συλλόγου Δυτικής Μακεδονίας. Καλή δύναμη στην προσωρινή διοικούσα επιτροπή στο έργο που ανέλαβε.

  
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ:  http://kozan.gr/archives/108095