Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

«Πρόσκληση του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ στα μέλη Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. της Στερεάς Ελλάδας σε έκτακτη Γ.Σ. για τη διαμόρφωση απόφασης σε σχέση με την εφαρμογή ή όχι του Ενιαίου Πίνακα»









 



                                                                                                           Λαμία 14/11/2017
                                                                                                                                                                                    Α.Π: 132
                                                                    Προς:
Μέλη  Ε.Ε..Π./Ε.Β.Π. Στερεάς Ελλάδας
Θέμα: «Πρόσκληση του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ στα μέλη Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. της Στερεάς Ελλάδας σε έκτακτη Γ.Σ. για τη διαμόρφωση απόφασης σε σχέση με την εφαρμογή ή όχι του Ενιαίου Πίνακα»
Αγαπητοί συνάδελφοι,
το Δ.Σ του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ, ανταποκρινόμενο στo έγγραφο της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. με αριθμό πρωτοκόλλου: 234/13-11-2017 και θέμα: «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Η ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΙΝΑΚΑ», καλεί τα μέλη Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. στην έκτακτη Γενική Συνέλευση, με θέμα τη διαμόρφωση απόφασης σε σχέση με την εφαρμογή ή όχι του Ενιαίου Πίνακα για πρόσληψη αναπληρωτών Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. στις δομές Ειδικής Αγωγής και στα Γενικά σχολεία του ΥΠ.Π.Ε.Θ., που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 11:00, στο ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Φθιώτιδας, Παύλου Μπακογιάννη 2, Λαμία.
Τα μέλη Ε.Ε.Π./Ε.Β.Π., τα οποία δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν στην έκτακτη Γ.Σ., μπορούν να αποστείλουν επωνύμως, αναγράφοντας τον κλάδο και την υπηρεσία όπου εργάζονται FAX, στο 22310-25226, ή επιστολή στη διεύθυνση: ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Φθιώτιδας(Υπόψη Δ.Σ. Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ), Π. Μπακογιάννη 2, Τ.Κ. 35132, στην οποία θα αναγράφουν ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ όσον αφορά στην εφαρμογή του  Ενιαίου Πίνακα.