Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΥΣΕΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ: Του ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ - ΠΕ 29 Εργοθεραπευτή-Αιρετού στο ΠΥΣΕΕΠ Αττικής

Αγαπητοί συνάδελφοι
Στην συνεδρίαση της Πέμπτης 2-11-2017 εξετάσθηκαν και εγκρίθηκαν αιτήσεις (Σεπτεμβρίου) αναγνώρισης προϋπηρεσίας για μισθολογική κατάταξη αναπληρωτών Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π που είχαν εργασθεί και κατά το προηγούμενο σχολικό έτος και δεν προσκόμισαν νέο στοιχείο. 
Από την πδε θα αποσταλούν οι σχετικές αποφάσεις στις διευθύνσεις ώστε να ενημερωθούν οι συνάδελφοι. Επισης θα ανακοινωθεί και η διαδικασία υποβολής τυχόν ενστάσεων.
Υπενθυμίζω ότι η βεβαίωση προυπηρεσίας πρέπει να καλύπτει τις απαιτήσεις του σχετικού νόμου 4354/2015, ενώ δεν προσμετράται προυπηρεσία από 1-1-2016 έως 31-12-2017, η οποία χαρίζεται υπέρ πατρίδος...εκτός αν άλλως αποφανθούν τα δικαστήρια που θα εκδικάσουν τις σχετικές προσφυγές. Δεν προσμετρώνται προυπηρεσίες με συμβάσεις έργου. 
Επίσης αναγνωρίστηκαν ως προς την συνάφεια με το αντικείμενο απασχόλησης μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών που έχουν αναγνωριστεί από το συμβούλιο και για το προηγούμενο σχολικό έτος. Εκκρεμεί η αναγνώριση των νέων μεταπτυχιακών, που θα γίνει αφού ελεγχθεί από την υπηρεσία η νομιμότητα τους. 
Σε επόμενο συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί σύντομα θα γίνει η εξέταση αιτήσεων για αναγνώριση προϋπηρεσίας για μισθολογική κατάταξη, όσων προσλήφθηκαν τον Οκτώβρη και όσων έχουν προσκομίσει νέα στοιχεία ή εργάζονται πρώτη φορά στην ειδική αγωγή.


ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΠΕ 29 Εργοθεραπευτής-Αιρετός στο ΠΥΣΕΕΠ Αττικής