Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Π.Δ.Ε. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: Υποβολή Δηλώσεων Προτίμησης Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού ΕΕΠ και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού


Υποβολή Δηλώσεων Προτίμησης Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού ΕΕΠ και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού
Γ' ΦΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΕΠ (ΠΕ21-26, ΠΕ25) ΚΑΙ ΔΕ01 ΕΒΠ
Η Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, καλεί τους υποψήφιους αναπληρωτές Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού κλάδων  ΠΕ21-26 Θεραπευτών λόγου,  ΠΕ25 Σχολικών Νοσηλευτών, και ΔΕ01 ΕΒΠ  οι οποίοι έχουν σειρά κατάταξης στον πίνακα υποψηφίων του κλάδου έως  εξής:
ΚΛΑΔΟΣ
Κενές
Θέσεις
ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ
ΣΕ ΠΙΝΑΚΑ
ΠΕ21-26
3
Από  Α/Α 26 έως Α/Α 34 (καθώς και όσοι διαθέτουν γνώση Ελληνικής Νοηματικής ανεξαρτήτως σειράς κατάταξης)
ΠΕ25
8
Εως Α/Α 120  ( επικουρικός Πίνακας)
ΔΕ01- ΕΒΠ
21
 Εως Α/Α 240 (καθώς και όσοι διαθέτουν γνώση Ελληνικής Νοηματικής ανεξαρτήτως σειράς κατάταξης)

να καταθέσουν δηλώσεις προτίμησης για την κάλυψη των λειτουργικών κενών σε σχολικές μονάδες γενικής παιδείας και ΣΜΕΑΕ.
Οι υποψήφιοι που καλούνται, οφείλουν να υποβάλουν δήλωση προτίμησης ή υπεύθυνη δήλωση άρνησης σύμφωνα με την ΥΑ 65475/Δ3/20-04-2017 με θέμα «Πρόσκληση υποψηφίων?» στην οποία ρητά αναφέρεται «[..] Η τοποθέτηση γίνεται ύστερα από δήλωσή τους στα υπάρχοντα λειτουργικά κενά.»
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΗΣ
Οι δηλώσεις θα υποβληθούν ηλεκτρονικά μέσω της νέας εφαρμογής Δηλώσεων Προτίμησης ΕΕΠ-ΕΒΠ που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://srv-kmaked.pde.sch.grαπό την Δευτέρα 16/10/2017 έως και την Τετάρτη 18/10/2017Αναλυτικές οδηγίες χρήσηςΕΔΩ.
Η εφαρμογή δήλωσης προτιμήσεων θα είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο.
Για την είσοδο στην εφαρμογή οι υποψήφιοι χρησιμοποιούν ως όνομα χρήστη τον Αριθμό Φορολογικού τους Μητρώου (ΑΦΜ) και ως κωδικό χρήστη το αριθμητικό μέρος της Αστυνομικής τους Ταυτότητας.
Για κάθε υποψήφιο εμφανίζονται οι διαθέσιμες σχολικές μονάδες ανάλογα με την αρχική δήλωση προτιμήσεων περιοχών, όπως αυτή είχε υποβληθεί με την αίτηση πρόσληψης.
Υπενθυμίζουμε ότι οι υποψήφιοι υποχρεούνται να δηλώσουνόλες τις σχολικές μονάδες που εμφανίζονται στην ατομική τους καρτέλα.
ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ (κατά περίπτωση)
  • ΔΕ και ΠΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
  • ΔΕ και ΠΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
  • ΔΕ και ΠΕ ΗΜΑΘΙΑΣ
  • ΔΕ και ΠΕ ΚΙΛΚΙΣ
  • ΔΕ και ΠΕ ΠΕΛΛΑΣ
  • ΔΕ και ΠΕ ΠΙΕΡΙΑΣ
  • ΔΕ και ΠΕ ΣΕΡΡΩΝ
  • ΔΕ και ΠΕ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ
Οι υποψήφιοι που δεν επιθυμούν να προσληφθούν για το σχολικό έτος 2017-2018 σε δομές αρμοδιότητας της Περ/κής Δ/νσης Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας οφείλουν να υποβάλουν υπεύθυνη δήλωση άρνησης πρόσληψης (βλ. συνημμένο αρχείο). Η υπεύθυνη δήλωση υποβάλλεται είτε αυτοπροσώπως στην Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 65 είτε με fax στον αριθμό 2310474328. Στην περίπτωση άρνησης ο ενδιαφερόμενος διαγράφεται από τους οριστικούς πίνακες υποψηφίων του τρέχοντος σχολικού έτους 2017-2018.
Για τεχνική βοήθεια μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2310474840, 2310474837.
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΛΟΥΝ ΜΕ FAX ή με EMAIL
ΙΔΙΟΧΕΙΡΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΗΣ
Σε περίπτωση που δεν υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουναποκλειστικά αυτοπροσώπως τη δήλωση τους (βλ. συνημμένο αρχείο) στην ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας Δ/νσηςΕκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας, Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 65 ώρες 08:00 έως 15:00από την Δευτέρα 16/10/2017 έως και την Τετάρτη 18/10/2017. Υπενθυμίζουμε ότι οι υποψήφιοι υποχρεούνται να δηλώσουν όλες τις σχολικές μονάδες στην αντίστοιχη ομάδα Διεύθυνσης, σύμφωνα με τη δήλωση προτίμησης Διευθύνσεων που υπέβαλαν με την αίτησή τους. Με την αλλαγή ομάδας διεύθυνσης η αρίθμηση των σχολικών μονάδων θα πρέπει να αρχίζει πάντα από το 1.
Η περαιτέρω ενημέρωση των υποψηφίων για την διαδικασία της πρόσληψης (δηλαδή την αναγγελία πρόσληψης στις αρμόδιες Δ/νσειςΕκπ/σης και την υπογραφή σύμβασης στην ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας) θα γίνει μόνο μέσω ανακοίνωσης στην παρούσα ιστοσελίδα.