Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00





Αθήνα, 7-10-2017
Αρ. Πρωτ.: 22
Προς:
Τα τακτικά μέλη
του ΙΜΕΓΕΕ
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σας ενημερώνουμε ότι η προγραμματισμένη για την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του ΙΜΕΓΕΕ, δεν πραγματοποιήθηκε ελλείψει απαρτίας. Ως εκ τούτου, το Δ.Σ. του ΙΜΕΓΕΕ, όρισε ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής της επαναληπτικής Συνέλευσης των μελών του την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017, στις 18:00, στην έδρα της ΠΟΣΕΕΠΕΑ, Πανεπιστημίου 59, 4ος όροφος (Μετρό: ΟΜΟΝΟΙΑ).
Υπενθυμίζουμε ότι η Γενική Συνέλευση θα έχει χαρακτήρα Καταστατικής Συνέλευσης, σύμφωνα με απόφαση του ΔΣ της ΠΟΣΕΕΠΕΑ.
Η ημερήσια διάταξη έχει ως εξής:
α) Απολογισμός διοικητικών πεπραγμένων του απερχόμενου Δ.Σ., 
β) Οικονομικός απολογισμός της Διοίκησης,
γ) Παρουσίαση εισηγητικής έκθεσης του οικονομικού ελέγχου που διενήργησε η  Ελεγκτική Επιτροπή,
δ) Υιοθέτηση και επικύρωση του ετήσιου προγράμματος δράσης και του ετήσιου προϋπολογισμού
ε) Απαλλαγή του διοικητικού συμβουλίου από τις ευθύνες του
στ) Συζήτηση επί των προτάσεων τροποποίησης του Καταστατικού και έγκριση αυτών
ζ) Αρχαιρεσίες για  την εκλογή του 1/3 των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου (2 μέλη) και των 2 αναπληρωματικών μελών.
Σύμφωνα με το Άρθρο 11 παρ. 5 «προτάσεις για τη Γενική Συνέλευση, πρέπει να υποβληθούν στο Διοικητικό Συμβούλιο, τουλάχιστον τρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία της συνεδρίασης». Μπορείτε να αποστέλλετε τις προτάσεις σας στο e-mail: poseepea.imegee@gmail.com
Επίσης, όποιος συνάδελφος θα ήθελε να υποβάλει την υποψηφιότητά του για το Δ.Σ. του Ινστιτούτου μπορεί να στείλει γραπτή αίτηση στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση ή  να το δηλώσει επιτόπου την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.
Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το Άρθρο 11 παρ 6 του Καταστατικού, «Όλα τα τακτικά μέλη/εταίροι που είναι ταμειακώς εντάξει δικαιούνται να συμμετέχουν και να ψηφίζουν στη Γενική Συνέλευση των τακτικών μελών. Κάθε μέλος/εταίρος έχει μία ψήφο. Τα τακτικά μέλη/εταίροι έχουν το δικαίωμα να εκχωρήσουν το δικαίωμα ψήφου τους σε άλλα τακτικά μέλη/εταίρους μέσω γραπτής εξουσιοδότησης».
Κατά την ημέρα της συνέλευσης θα υπάρχει η δυνατότητα για εγγραφή νέων μελών στο ΙΜΕΓΕΕ. Η συνδρομή ανέρχεται στο ποσό των 10 Ευρώ. Όποιος συνάδελφος/μέλος δεν δύναται να παραστεί, μπορεί να καταθέσει τη συνδρομή του στο λογαριασμό του ΙΜΕΓΕΕ στην ALPHA BANK: GR 370140194002002003664.
Το ΔΣ του ΙΜΕΓΕΕ καλεί όλα τα τακτικά μέλη να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση και να ενισχύσουν με την παρουσία τους, τη λειτουργία και τους σκοπούς του Ινστιτούτου.
Για το Δ.Σ.

Στ. Καρπενησιώτης            Ε. Τραγάκη

                                                  Πρόεδρος                            Γ. Γραμματέας