Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

24-10-16: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΣΕΕΠΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.) ΗΠΕΙΡΟΥ

__________________________________________________________

Αμάλθειας 12, 45500 Ιωάννινα
Ιωάννινα, 24/10/2016                                                     Αρ. Πρωτ: 18ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. του ΣΕΕΠΕΑ Ηπείρου και οι αιρετοί του ΠΥΣΕΕΠ Ηπείρου βρέθηκαν σήμερα Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016 στην ΠΕ.ΔΙ.ΕΚ. Ηπείρου και επέδωσαν νότα διαμαρτυρίας  στην Περιφερειακή Διευθύντρια κα Α. Φωτεινού, αναφορικά με τη συνεχιζόμενη ηθική και εργασιακή εξαθλίωση των συναδέλφων μας του ΕΕΠ και ΕΒΠ.

Η κα Φωτεινού αφού άκουσε με προσοχή τη διαμαρτυρία μας για τα προβλήματα που αναδείξαμε και αφορούν στους κλάδους μας και στη λειτουργία της ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης, έδειξε τη δέουσα κατανόηση και δεσμεύτηκε να προωθήσει προς το υπουργείο τις θέσεις και τις προτάσεις μας και να συμβάλει με τις δυνάμεις της στην επίλυση των χρονιζόντων προβλημάτων μας. 

Ευελπιστούμε ότι, η συνεχόμενη παρουσία μας στα κέντρα λήψης αποφάσεων και οι λελογισμένες και εύστοχες παραστάσεις μας, οι δίκαιες διεκδικήσεις μας και οι σταθερές και επιστημονικά τεκμηριωμένες θέσεις και προτάσεις μας θα συναντήσουν ώτα ακουόντων και θα μεταφραστούν σε άμεσες λύσεις για δουλειά και αξιοπρέπεια και για ένα ελπιδοφόρο αύριο της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.
      


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου