Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015

ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΙΔΩΝ «Π. & Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ»


Το Παιδοψυχιατρικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών «Π. & Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ» διοργανώνει Ημερίδα Ενημέρωσης με τίτλο:

Ψυχική Υγεία Παιδιών και Εφήβων
Διασύνδεση με τις Υπηρεσίες των Υπουργείων Δικαιοσύνης και Παιδείας

που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Απριλίου 2015, 9:00-14:30, στο Αμφιθέατρο ΓΝΠΑ «Π. & Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ». 

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου:
Παιδοψυχιατρικό Τμήμα 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
23/3/2015 

Το Παιδοψυχιατρικό Τμήμα του Γ.Ν.Π.Α «Π. & ΑΓΛΑΪΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ», διοργανώνει ημερίδα, την Παρασκευή 3 Απριλίου και ώρα 9:00 στο Αμφιθέατρο του Γ.Ν.Π.Α «Π. & ΑΓΛΑΪΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ», (Θηβών & Λεβαδείας, Αμπελόκηποι), στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου “Λειτουργία (Ολοκληρωμένου) Παιδοψυχιατρικού Τμήματος στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Αγλαΐα Κυριακού»” το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και Εθνικούς Πόρους.
Την έναρξη της Ημερίδας θα κηρύξει η Συντονίστρια Διευθύντρια του Παιδοψυχιατρικού Τμήματος κα. Καραγιάννη και χαιρετισμούς θα απευθύνουν Εκπρόσωποι του Υπουργείου Υγείας, του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ο.Τ.Α. και Κοινωνικών Φορέων.
Στην Ημερίδα θα συμμετέχουν με εισηγήσεις τους, πανεπιστημιακοί, εκπρόσωποι φορέων της Υγείας, Παιδείας και Δικαιοσύνης.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να ανταλλάξουν απόψεις για τις υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας, Παιδείας και Δικαιοσύνης και τη μεταξύ τους διασύνδεση, τις καταστάσεις που επηρεάζουν την ψυχική υγεία παιδιών και εφήβων, τις ψυχιατρικές διαταραχές και τη σχολική προσαρμογή, τα προβλήματα συμπεριφοράς, το σχολικό εκφοβισμό, κα.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμματεία του τμήματος στο 2132009402 καθώς και με τη διοργανώτρια εταιρεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου