Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Δ. ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΥΣΕΕΠ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ τους ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ
Του ΑΙΡΕΤΟΥ ΣΤΟ ΚΥΣΕΕΠ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ

Αγαπητοί συνάδελφοι
Στις 5 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων στο υπηρεσιακά συμβούλια ΚΥΣΕΕΠ και ΠΥΣΕΕΠ σε όλη τη χώρα.
Η προσέλευση ήταν πολύ μεγάλη που συνοδεύτηκε όμως με την ακύρωση στην πράξη της δυνατότητας  που το Π.Δ. 1/2003 δίνει στους συναδέλφους  να ψηφίζουν δι΄ αλληλογραφίας, αφού τα ψηφοδέλτια άργησαν υπερβολικά να φτάσουν  στις διευθύνσεις, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν αρκετοί συνάδελφοι να μετέχουν στην διαδικασία των εκλογών. Η δυσλειτουργία αυτή, εν ΄ όψη και της αλλαγής του Π.Δ για τα συμβούλια , πρέπει να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά.
Στις εκλογές αυτές συμμετείχα για το ΚΥΣΕΕΠ, με το Πανελλήνιο Ενωτικό Ψηφοδέλτιο, το οποίο θα πρέπει να τονίσω όταν ήταν ένα ψηφοδέλτιο ανοιχτό σε όλους τους συναδέλφους που ήθελαν να είναι υποψήφιοι, χωρίς αποκλεισμούς , μικροσυντεχνιακές αντιλήψεις, κομματικά συμφέροντα,  προσωπικές μικροπολιτικές ή υπόγειες διαδρομές.
Έτσι φτιάχτηκε ένα ψηφοδέλτιο από άξιους συναδέλφους, με διάθεση να υπηρετήσουν ένα θεσμό που θα έχει ως σύμβολα, την ενότητα των κλάδων, την νομιμότητα και διαφάνεια των διαδικασιών και μία ουσιαστική παρουσία στα κέντρα λήψεως αποφάσεων, ώστε να προστατεύονται οι συνάδελφοι στην διεκπεραίωση των θεμάτων τους, μέσα από την ισότιμη  και  αξιοκρατική αντιμετώπιση.
Μέσα από την εκλογική διαδικασία ,έγινε η  επιλογή των αιρετών εκπροσώπων του ΕΕΠ και ΕΒΠ,  στα ΠΥΣΕΕΠ και στο ΚΥΣΕΕΠ, και ανεξαρτήτου σειράς επιλογής ή ψήφων μας δόθηκε η εντολή για ουσιαστική συνεργασία μεταξύ μας και αποτελεσματικότητα στο έργο μας.
Από την πλευρά μου αισθάνομαι μεγάλη ευγνωμοσύνη προς τους συναδέλφους που έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και για μία ακόμη φορά μου ζήτησαν να τους εκπροσωπώ στο ΚΥΣΕΕΠ.
Η ευθύνη είναι μεγάλη, ο αγώνας διαχρονικός και δύσκολος,  αλλά πιστεύοντας στην ενότητα, νομίζω ότι τον αγώνα αυτόν,  συντεταγμένα με τα συνδικαλιστικά μας όργανα, Ομοσπονδία και Περιφερειακούς συλλόγους,   θα τον κερδίσουμε.
Αγαπητοί συνάδελφοι, γνωρίζετε ότι ποτέ δεν λειτούργησα με προσωπικό περιβάλλον, ποτέ δεν προσπάθησα να νουθετήσω ή κηδεμονεύσω κανέναν κλάδο,  ήμουν πάντοτε στη διάθεση όλων  των συναδέλφων  ΕΕΠ και ΕΒΠ και αυτό θα συνεχίσω να κάνω στην διάρκεια της θητείας μου.
Ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου και είμαι  στην διάθεση όλων
                                  ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

                                                     ΑΙΡΕΤΟΣ ΚΥΣΕΕΠ