Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΦΟΡΕΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΑΕΔ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
(Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α)

Βερανζέρου 14, 5ος όρ. Τ.Κ.10432, Αθήνα,  tel: 6974487408,



Αθήνα 14-2-2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΦΟΡΕΩΝ
ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

            Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. καλεί τους εκπροσώπους των συνδικαλιστικών οργανώσεων των εκπαιδευτικών και τους εκπροσώπους των γονέων και του αναπηρικού κινήματος σε συνάντηση ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων. Η συνάντηση αφορά την προσφυγή μας στο Συμβούλιο της Επικράτειας, με την οποία στοχεύουμε να καταδείξουμε την  παράνομη χρήση των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας του Ο.Α.Ε.Δ. από την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘ.
            Η προσφυγή έχει σκοπό την αποτροπή της συνέχισης και γενίκευσης της χρήσης τέτοιων προγραμμάτων στην εκπαίδευση  και την επόμενη σχολική χρονιά.
            Προκειμένου να ενδυναμωθεί η διεκδικητική και νομική θέση της Ομοσπονδίας μας, καλούμε τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, τις συνδικαλιστικές τους οργανώσεις, τους εκπροσώπους του αναπηρικού και γονεικού κινήματος, να παρευρεθούν στη συνάντηση και να εκφράσουν έμπρακτα την υποστήριξη τους.
            Πιστεύουμε ότι η προσπάθεια μας δεν αφορά πλέον στενά ορισμένες ειδικότητες της ειδικής αγωγής αλλά είναι κρίσιμη η έκβαση της για την επιχειρούμενη χρήση των προγραμμάτων αυτών σε όλη την εκπαίδευση.
            Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, στις 5.00 το απόγευμα, σε αίθουσα εκδηλώσεων του Μαράσλειου, Μαρασλή 4, 106 76 Αθήνα.