Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΔΣ ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αθήνα 13 /11 /2013
                 
                                                                                      Αρ.Πρ. 489
                    
                                         
                                             ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής συνεδρίασε στις 4/10/2013 με σκοπό την συζήτηση των τρεχουσών εξελίξεων σχετικά με τα οξυμένα προβλήματα στον χώρο της ειδικής αγωγής και τις δυσμενέστατες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί σε ΣΜΕΑΕ και ΚΕΔΔΥ.
Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. παραβρέθηκαν συνάδελφοι αναπληρωτές ΕΕΠ και ΕΒΠ οι οποίοι είχαν πολλά ερωτήματα σχετικά με τον τρόπο πλήρωσης των θέσεων των αναπληρωτών αλλά κυρίως με την μεγάλη καθυστέρηση στην διάθεση πιστώσεων. Το ΔΣ. πρότεινε στα παρευρισκόμενα μέλη του να διοργανωθεί συνάντηση των αναπληρωτών παρουσία του Δ.Σ. του Συλλόγου και του προεδρείου της ΠΟΣΕΕΠΕΑ προκειμένου να συζητηθούν τρόποι παρέμβασης και διεκδίκησης των δίκαιων αλλά και χρόνιων αιτημάτων τους.
Η συνάντηση ορίστηκε να πραγματοποιηθεί στις 22 Νοεμβρίου 2013 στις 2μμ στο  ΕΕΕΕΚ ΚΩΦΩΝ - Βαρήκοων Ζαχάρωφ 1 στο Εθνικό Ίδρυμα ΚΩΦΩΝ.
Είναι τέλος σημαντικό η συνέχιση της τακτικής επικοινωνίας των μελών του συλλόγου μεταξύ τους αλλά και με το διοικητικό συμβούλιο ώστε να κοινοποιούνται προβλήματα και ζητήματα που προκαλούν συνεχή αναστάτωση στους εργασιακούς μας χώρους.


                                                   
             Η   Πρόεδρος     

                                                                                                  
                                                      Παναγιώτα Λεωτσάκου