Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Aνακοίνωση της αιρετού ΥΣΕΕΠ Χρ. Αδαμίδου σχετικά με τις αποσπάσεις ΕΕΠ και ΕΒΠ

Aνακοίνωση της αιρετού ΥΣΕΕΠ Χρ. Αδαμίδου σχετικά με τις αποσπάσεις ΕΕΠ και ΕΒΠ


Αγαπητοί συνάδελφοι,
Στις 5-9-2013 πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του ΥΣΕΕΠ για τις αποσπάσεις του Ειδικού Εκπαιδευτικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού των ΣΜΕΑΕ και ΚΕΔΔΥ για τη σχολική χρονιά 2013-2014.
Από την συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συνεργασίας και κατανόησης τόσο  από τη διεύθυνση της ειδικής αγωγής αλλά και από  όλα τα μέλη του συμβουλίου για τις  πολλές ελλείψεις σε προσωπικό στις ΣΜΕΑΕ και ΚΕΔΔΥ της χώρας μας όσο και για τις  προσωπικές ανάγκες  των συναδέλφων,  προέκυψαν ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα. Η πληθώρα των αιτημάτων των μελών του κλάδου μας εξυπηρετήθηκε με βασικό  γνώμονα τα λειτουργικά κενά των προς απόσπαση ζητούμενων θέσεων.
Διαπιστώθηκαν όμως παράλληλα και οι εξής δυσκολίες ως προς τα λειτουργικά κενά, πράγμα που πρέπει να μας απασχολήσει:            
1.      Υπήρχαν οργανικά κενά που δεν δηλώθηκαν ως λειτουργικά( γιατί;;)
2.      Υπήρχαν ίσως λειτουργικά κενά που δεν δηλώθηκαν γιατί δηλώθηκαν μόνο τα οργανικά ως λειτουργικά
Τα θέματα αυτά πρέπει να απασχολήσουν τον κλάδο μας  για την αρτιότερη καταγραφή των κενών των σχολείων και των ΚΕΔΔΥ , έτσι ώστε η εξυπηρέτηση όλων μας να γίνεται ευκολότερα.
 Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τη διεύθυνση ειδικής αγωγής  για την κατανόηση της αναγκαιότητας αποσπάσεων του προσωπικού μας την οποία και προσωπικά  μετέφερα.
 Eλπίζουμε σε μια συντονισμένη συνεργασία των διευθύνσεων ΣΜΕΑΕ και των προϊσταμένων ΚΕΔΔΥ με το προσωπικό μας, δεδομένου ότι καλή πρόθεση σίγουρα υπάρχει, ως προς τα λειτουργικά κενά για την εξυπηρέτηση όχι μόνο των συναδέλφων αλλά και των μαθητών και των γονέων που εξυπηρετούνται από εμάς.  

Φιλικά
Αδαμίδου Χριστίνα
Αιρετή ΥΣΕΕΠ
Email:78adada@gmail.com