Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2012

Συνάντηση Δ.Σ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α με τον Υφυπουργό ΠΑΙ.Θ.Π.Α κο Θ. Παπαθεοδώρου, την Πέμπτη 25/10/2012.ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ 
ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ(Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α)
Βερανζέρου 14, 5ος όρ. Τ.Κ.10432, Αθήνα,  tel: 6974714206,  e-mail: poseepea@yahoo.gr

                                                                   Αθήνα 23/10/2012
                                                                         Α.Π: 157ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Θέμα: « Συνάντηση Δ.Σ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α με τον Υφυπουργό ΠΑΙ.Θ.Π.Α κο Θ. Παπαθεοδώρου»

Την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 12:00, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής(Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α) με τον Υφυπουργό ΠΑΙ.Θ.Π.Α κο Θ. Παπαθεοδώρου.
Στη συνάντηση θα συζητηθούν όλα τα θέματα που απασχολούν το Ε.Ε.Π και Ε.Β.Π, μονίμων και αναπληρωτών, εν όψει  των εξελίξεων που δρομολογούνται στον χώρο της Παιδείας.

 Για το Δ.Σ


Ο Πρόεδρος                      Η Γ. Γραμματέας           

     
Βούγιας Βασίλης           Κατσούλη Παναγιώτα                                           

2 σχόλια:

 1. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ Ε Ε Π ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΟΣ..... ΚΑΙ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΚΑΙ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α εκπροσωπεί όλους τους κλάδους του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού(Ε.Ε.Π), αλλά και το Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό(Ε.Β.Π), το οποίο αποτελεί κι αυτό, κατά νόμο, κλάδο του Ε.Ε.Π . Ο κάθε κλάδος έχει την αξία του και την ιδιαίτερη προσφορά του στο χώρο της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης(Ε.Α.Ε). Κάθε κλάδος έχει επίσης και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, τα οποία προσθέτουν υπεραξία στο σύνολο του παραγόμενου έργου του Ε.Ε.Π και Ε.Β.Π. Υπό αυτή την έννοια,όλοι οι κλάδοι του Ε.Ε.Π, συμμετέχουν ισότιμα στην εκπαίδευση, σύμφωνα πάντα, με την επαγγελματική ειδίκευσή τους και καλύπτουν τις εκάστοτε ανάγκες στο χώρο της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης(Ε.Α.Ε).Η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α λοιπόν, εκ των ων ουκ ανευ, εκινείτο, κινείται και θα κινείται προς αυτήν την κατεύθυνση.
   Για την Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α
   Βασίλης Βούγιας

   Διαγραφή