Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

«ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ-ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΑΔΕΙΑΣ»


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
(Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α)
Πανεπιστημίου 59, 4ος όρ., Τ.Κ. 105 64, Αθήνα, 
τηλ.: 6972056448
ιστολόγιο: www.poseepea.blogspot.gr
                                                                                                                    
ΑΘΗΝΑ, 17/10/2018
                                                                                Αρ. Πρωτ.: 171
                                                                                                               
                                                                                                                         ΠΡΟΣ
                          -Τους Περιφερειακούς Συλλόγους και τα μέλη τους

ΘΕΜΑ: «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ-ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΑΔΕΙΑΣ»
Με αφορμή τα ερωτήματα των Περιφερειακών Συλλόγων και των μελών μας σχετικά με τη δικαστική διεκδίκηση των δώρων Χριστουγέννων-Πάσχα και του επιδόματος αδείας, ενημερώνουμε ότι η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εξαιτίας θετικών πρωτόδικων δικαστικών αποφάσεων που δικαιώνουν εργαζομένους στο δημόσιο τομέα έχει επισυνάψει τη σχετική γνωμοδοτική απόφαση καθώς και υπόδειγμα αίτησης για την μη παραγραφή του δικαιώματος των αναδρομικών, την οποία μπορούν τα μέλη μας Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. μόνιμοι και αναπληρωτές που εργάστηκαν για το χρονικό διάστημα 2013-2018 να υποβάλλουν στο τμήμα μισθοδοσίας τους.
Επισυνάπτονται συνημμένα η αίτηση παραγραφής, το γνωμοδοτικό σημείωμα και η επιστολή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για τη δικαστική διεκδίκηση των επιδομάτων Χριστουγέννων-Πάσχα και του επιδόματος αδείας.
Από την πλευρά της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. παρακολουθούμε την εξέλιξη του θέματος αφού οι μέχρι τώρα δικαστικές αποφάσεις είναι πρωτόδικες και επιδέχονται προσφυγή στο εφετείο και ανάλογα θα προσδιορίσει τις επόμενες κινήσεις της και θα ενημερώσει υπεύθυνα τους Περιφερειακούς Συλλόγους και τα μέλη της.