Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Υπενθύμιση: 7o Ευρωπαϊκό Συνέδριο ΙCEVI Europe για την Ψυχολογία και την Αναπηρία Όρασης στη Θεσσαλονίκη


Αποτέλεσμα εικόνας για κεατ

Το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών, σε συνεργασία με το International Council for Education of People with Visual Impairment (ΙCEVI), και το European Network for Psychologists and Related Professions Working in the Field of Visual Impairment (ENPVI) διοργανώνουν και σας προσκαλούν στο 7ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο, αφιερωμένο στην ψυχολογία και στα άτομα με αναπηρία όρασης.


Σκοπός του συνεδρίου είναι να φέρει σε επαφή ακαδημαϊκούς, ψυχολόγους , κοινωνικούς λειτουργούς, συμβούλους, ειδικούς παιδαγωγούς , δασκάλους και άλλους επαγγελματίες του χώρου, ώστε να μοιραστούν και να συζητήσουν θεωρητικά και πρακτικά ζητήματα για την ψυχολογία , τη συμβουλευτική , την εκπαίδευση και αποκατάσταση των ατόμων με προβλήματα όρασης όλων των ηλικιών.

Βασικές θεματικές του συνεδρίου είναι οι τρόποι με τους οποίους οι επαγγελματίες μπορούν να συμβάλουν στην προαγωγή της αξιοπρέπειας για τα άτομα με προβλήματα όρασης ,οι διαφορές ανάμεσα στα εθνικά συστήματα καθώς και τα ζητήματα που προκύπτουν κατά τη διαδικασία της ψυχολογικής εκτίμησης.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, 1 -2 Νοεμβρίου 2018, στο Mediterranean Palace Hotel, Σαλαμίνος 3 Θεσσαλονίκη, με κόστος συμμετοχής 100€. Για την παρακολούθηση του συνεδρίου είναι απαραίτητη η αποστολή των δελτίων συμμετοχής μέχρι 20 Οκτωβρίου 2018. Η γλώσσα του συνεδρίου θα είναι η αγγλική. Περισσότερες πληροφορίες, έντυπα συμμετοχής και το πρόγραμμα του συνεδρίου θα βρείτε στο site του ΚΕΑΤ www.keat.gr

Πληροφορίες: 2310 830095 εσωτερικό 114 κα Αθανασιάδου

2310830095 εσωτερικό 231 κα Κορογιάννου