Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Πρόσκληση από τον Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ για κατάθεση υποψηφιοτήτων για την ανάδειξη Αιρετών εκπροσώπων στο Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. Στερεάς Ελλάδας και στο Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.



                            ΛΑΜΙΑ, 21/09/2018
                                                                                                     Αρ. Πρωτ.: 173
                                                                                                            
                                                                                                              ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ

Προς όλους τους εργαζόμενους Ε.Ε.Π./Ε.Β.Π. των Σχολικών Μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Ειδικής και Γενικής Αγωγής και των ΚΕ.Δ.Δ.Υ. της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

ΘΕΜΑ: «Εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων του Ε.Ε.Π. & του Ε.Β.Π. στο  Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. Στερεάς Ελλάδας»
Αγαπητοί συνάδελφοι/ισσες,

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, 151512/Ε4 13-9-2018 θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. & Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.), σύμφωνα με το Π.Δ. 1/2003, την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018. 

Υπενθυμίζουμε ότι βάσει της εγκυκλίου-http://seepea-stella.blogspot.com/2018/09/2709.html:

 α. Δικαίωμα του εκλέγειν έχουν τα τακτικά μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) και του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) που ανήκουν οργανικά σε Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Σ.Μ.Ε.Α.Ε.) και σε Κέντρα Διαφοροδιάγνωσης, Διάγνωσης και Υποστήριξης (Κ.Ε.Δ.Δ.Υ.) της χώρας, καθώς και οι προσωρινοί αναπληρωτές Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. και σε κάθε περίπτωση πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στον πίνακα των εκλογέων.

 β. Δικαίωμα του εκλέγεσθαι έχουν μόνο τα τακτικά μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Γνωμοδότηση ΝΣΚ 32/2011).

Όσοι/ες επιθυμούν να συμμετέχουν ως υποψήφιοι/ες για τις εκλογές των  αιρετών  εκπρόσωπων για το Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. Στερεάς Ελλάδας θα πρέπει να συμπληρώσουν τη συνημμένη αίτηση και να την υποβάλλουν το αργότερο μέχρι τηνΤετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 12 βραδινή, είτε στο fax 22310-25226, είτε στο mailseepeastella@yahoo.gr
του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Στερεάς Ελλάδας,( με σκαναρισμένη υπογραφή), προκειμένου να διαβιβαστούν οι υποψηφιότητες εγκαίρως στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας.

Όσοι/ες επιθυμούν να συμμετέχουν ως υποψήφιοι/ες για τις εκλογές των  αιρετών  εκπρόσωπων για τοΚ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π., θα πρέπει να αποστείλουν είτε στο fax 2111823106 είτε στο e-mail της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. (poseepea@yahoo.grαίτηση υποψηφιότητας (επισυνάπτεται σχετικό υπόδειγμα από εδώ: http://seepea-stella.blogspot.com/2018/09/blog-post_790.html), το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018,προκειμένου να διαβιβαστεί εγκαίρως στο Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας.


ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ                  ΑΙΡΕΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ
ΠΥΣΕΕΠ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


ΟΝΟΜΑ: ……………………………………….

ΕΠΩΝΥΜΟ: …………………………………............

ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΕΡΑ:……………………………

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: ……………………………………………….

ΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΩΣ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: ………………………………………………

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ:………………… .……………………………………………………

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: ……………………………………

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ:
…………………………………….

Προς:  ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ  ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


 Παρακαλώ να προωθήσετε αρμοδίως την υποβολή της υποψηφιότητάς μου για τις εκλογές αιρετών εκπροσώπων του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Στερεάς Ελλάδας    που θα διεξαχθούν την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018 




       .................,  -09-2018



 Ο ΑΙΤΩΝ/Η    ΑΙΤΟΥΣΑ