Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Αιδώς Αργείοι


Λαμία 24/8/2012

 Αιδώς Αργείοι

Κάποιοι ανώνυμοι, απέστειλαν, έγγραφο με ημερομηνία 20/8/2012, στους Περιφερειακούς Δντές Εκπ/σης, το οποίο και κοινοποίησαν στον Υπουργό και Υφυπουργό Παιδείας, στον Ειδικό Γραμματέα, στην Δνση Ειδικής Αγωγής και στον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης. 

Το έγγραφο αυτό ανέγραφε στην προμετωπίδα του τη φράση " Ένωση Σχολικών Ψυχολόγων Ελλάδας", δεν είχε αριθμό πρωτοκόλλου, δεν είχε ονόματα και υπογραφές και φυσικά ούτε σφραγίδα. Είχε όμως έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου!!!

Το θέμα του ήταν: "τήρηση της νομιμότητας στην πρόσληψη Ψυχολόγων ΠΕ 23 και στην ψυχολογική υποστήριξη των μαθητών με ειδικές εκπ/κές ανάγκες" και το περιεχόμενό του ήταν γεμάτο από ψευδολογίες, συκοφαντίες και ύβρεις κυρίως για τον ιστοχώρο της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α και για μέλη του Ε.Ε.Π.

Η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α θα απαντήσει όπως πρέπει και εκεί που πρέπει, ασκώντας κάθε νόμιμο δικαίωμα της, προασπίζοντας την τιμή και την αξιοπρέπεια όλου του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού, ενάντια στους ανώνυμους  υβριστές και συκοφάντες, οι οποίοι θα πρέπει  να λογοδοτήσουν.

Προς το παρόν  αφιερώνουμε στους ανώνυμους συντάκτες του θλιβερού αυτού κειμένου, που ψευδολογούν απροκάλυπτα, αναφέροντας πως δεν αναρτήθηκε στον ιστοχώρο της ΠΟΣΕΕΠΕΑ η Γνωμοδότηση 458/2011, περί διπλών πινάκων Ψυχολόγων ΠΕ23, αυτό το link http://poseepea.blogspot.gr/2012/05/23-72502630-6-2011.html - (ανάρτηση στον ιστοχώρο της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α της  Γνωμοδότησης 458/2011, στις 10/5/2012).
  
Απαιτούμε δε να επανορθώσουν πάραυτα, με δημόσια(ανώνυμη φυσικά ως είθισται) δήλωσή τους, αναγνωρίζοντας ότι κατασυκοφάντησαν την Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α και το Ε.Ε.Π.

Για τα υπόλοιπα, προσεχώς.

Βασίλης Βούγιας